Oana Kovacs

10

Prietenul șacal și prietena caramea

sursă foto

Am găsit două noi categorii de oameni. Intră la subcategoria prieteni. Situația se prezintă cam așa: există prietenul șacal, care vine deseori în combinație cu prietena caramea.

Prietenul șacal e ăla care de fapt nu prea ți-e prieten. Chiar deloc. Dar conjunctura face să vă aflați de n ori la aceleași evenimente, să te prezinte la toată lumea și să intre în discuțiile tale. I-ai da fericit cu o tigaie în cap, dar strângi din dinți și reziști. Dacă ai țigări Kent, vrea și el, dacă vii cu un trabuc într-un bar, vrea și el, dacă îi spui că ai cunoscut pe cineva care lucrează la NASA și o actriță de la Hollywood evident vrea și el să-i faci cunoștință cu acele persoane. Dacă mergi cu el la o terasă și-ți iei un frappe de ciocolată cu banane, măr și caramel, vrea și el din-ăla. Îți povestește toate cuceririle lui și vrea să te însoțească la toate cumpărăturile. Prietenul șacal e de obicei al lui.

Prietena caramea nu e nici ea prietenă. O vezi rar de tot, dar și când te prinde, nu se dezlipește de tine, ca carameaua de pe dinți! Dacă vă întâlniți la o petrecere, te vede de cum intri pe ușă și strigă, să vadă lumea că vă cunoașteți. Apare lângă tine când nu te aștepți, ca o fantomă și te complimentează non-stop, că ești frumoasă, că ești deșteaptă, că ești așa și pe dincolo. Că așa-i ea, dulce ca carameaua. Prietena caramea e pentru fete.

Aveți așa ceva? Eu cu Alex avem. Culmea e că provin din același cerc așa că la diverse ieșiri și party-uri ne trezim el cu șacalul suflându-i în ceafă și eu cu carameaua mea lipită de mine și supraviețuim vorbindu-ne din priviri toată seara, că mai mult nu se poate, fiind cotropiți de ai noștri prieteni.

Comments

Oana • November 26, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Cealaltă Ancuţă November 26, 2012 - 08:11 Reply

  Îi știm cu toții. Dar ori i-am îndepărtat, ori și-au găsit alții mai buni și mai frumoși. :))

  • Oana November 26, 2012 - 14:30 Reply

   Norocul meu ca nu-i vad asa des incat sa trebuiasca sa-mi bat capul si cum sa ii dau la o parte. 😀

 2. Savoir Faire November 26, 2012 - 08:24 Reply

  Tare expresia cu carameaua 😆 dar vorba Ancutei, vor cauta pe altii “mai buni” si e probabil sa scapati de ei, sau cel putin asta e viziunea mea optimista.

  • Oana November 26, 2012 - 14:31 Reply

   E prea amuzant cu ei :)))).

 3. O Oană November 26, 2012 - 08:56 Reply

  Şi noi avem :)) Hmmm, poate de aia nu-mi plăceau mie caramelele :))

  • Oana November 26, 2012 - 14:31 Reply

   Nici mie nu-mi plac. Bleah :D.

 4. Larisa November 26, 2012 - 11:30 Reply

  Da, bine spus, exista, ii stim 🙂 dar vorba Ancutei, tre’ sa ne descotorosm de ei :))

  • Oana November 26, 2012 - 14:32 Reply

   Daca nu ii vedem prea rar :D.

 5. Iulia Nanescu November 26, 2012 - 19:16 Reply

  E plin de caramele in jurul meu si nu pentru ca imi place sa le “degust”, ci pentru ca ele nu obosesc si nu se plictisesc niciodata. Sacali…mai putin, dar sa nu se inteleaga ca le simt lipsa.

  Mai este si subcategoria: prietenul musca. E urat, ce-i drept. E omul ala care zambeste si se simte implinit cand tu nu stii pe unde sa scoti camasa.

  • Oana November 26, 2012 - 19:41 Reply

   Ha, ha :))))). Ai dreptate si cu prietenul musca, Iulia!

Leave a Reply