Oana Kovacs

2

Prea frumoasă?

Citeam zilele trecute la una din prietenele mele de pe Facebook că o enervează Loredana Groza. Că e prea frumoasă pentru vârsta ei.

Sincer, uneori mă enervează și pe mine. :))

Are parte de ședințe foto de lux, de machiaje superbe, are acces la produse de cea mai bună calitate tot timpul înaintea noastră – a muritoarelor de rând, îi stă părul perfect la orice eveniment, poartă haine wow, arată cu niște ani mai tânără, se mișcă foarte bine, are și voce (și are și pantofi cu talpă roșie în poza de mai jos, dar asta e altă poveste…).

untitled

Femeile au, deci, motive suficiente să o invidieze. De exemplu, acum, la un an de la lansarea Avon Luxe (fardurile de ochi și rujurile sunt o nebunie, vă zic sigur, că am câteva din fiecare), a devenit imaginea parfumului Premiere Luxe. Și nu știu dacă v-ați gândit vreodată cum ar fi să faceți reclamă la vreun produs, dar pentru mine, dacă aș avea vreodată ocazia să o fac, cred că ar fi una din cele mai fancy alegeri. Ok, mi-ar plăcea mie să fac reclamă și la pastă de dinți, ruj sau lac de unghii, dar un parfum e atââââââââââââât de elegant!

Trebuie să vă zic că, din punctul meu de vedere, un parfum nu se poartă oricum și oricând. Eu îl ales în funcție de starea mea, de ținuta mea și de eveniment. Premiere Luxe, de exemplu, e genul de parfum pe care i l-aș face cadou mamei mele, imaginând-o că îl poartă în cadrul unei ocazii importante din viața ei. O ocazie în care e prea frumoasă pentru a se da cu același parfum pe care îl folosește într-o zi oarecare.

Bine, adevărul e că toate produsele din gama Luxe sunt… altfel. Mai speciale. Să vă uitați de exemplu la noua pudră Luxe, la cum e așezată (nu sunt sigură că ăsta e cel mai potrivit cuvânt) în cutie, e așa finuță, parcă nu e genul de aruncat la întâmplare în poșetă, ci dimpotrivă, genul de obiect care se poate împacheta spectaculos pentru a fi făcut cadou. Pentru o ocazie în care o femeie trebuie să impresioneze, să spună toți de ea că e prea frumoasă!

Nu de alta, dar am ajuns singură la concluzia că uneori o femeie poate fi prea frumoasă, și nu cred că ține doar de aspect asta, ci și de felul în care se simte și de împrejurări. 🙂

Comments

Oana • November 25, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Andreea D. November 25, 2013 - 10:20 Reply

    Da, o femeie poate fi prea frumoasă şi nu trebuie neapărat să se fardeze să se îmbrace nu ştiu cum, trebuie să fie fericită şi deja e mai frumoasă.

    • Oana November 25, 2013 - 10:57 Reply

      Asa cred si eu, Andreea! 🙂

Leave a Reply