Oana Kovacs

O
7

Cel mai popular nume la români este…

Ziceau acum ceva timp băieții de la Times New Roman că Photography este cel mai popular nume la români, după Ion și Maria. Cam aveau dreptate, 95% din proprietarii de DSLR pe care-i știu eu, fie că au talent, fie că n-au, au un Icsulescu Photography pe Facebook. Cei talentați postează fotografii, cei mai puțin atinși de… har postează poze cu pițipoance sau mai știu eu ce peisaje care nu inspiră nici măcar citate motivaționale. Nu-i nimic, sănătoși să fim, să avem timp să ne uităm la poze făcute de alții și să judecăm.

Vară-mea, de exemplu, n-are nici un Photography al ei. N-are nici Vara lu’ Oana Photography, nici Rază-de-Soare Nume-de-Fată-Mare Photography, nici Rază-de-Soare Nume-de-Doamnă Photography, nimic. Și uite că a supraviețuit, și mi-a și făcut niște fotografii bestiale cu hainele mele noi de la Kurtmann: o rochie lungă, neagră, simplă (Zara, S – disponibilă acum în mărimile XS și M) și un jerseu Bershka gri (tot S, disponibil acum în mărimile S și L), lucrat super frumos, delicat & feminin.

O

O

O

O

Recunosc, de data asta nu m-am mai uitat atât de obsesiv la compoziția materialelor, că m-am îndrăgostit pe loc de ambele piese de îmbrăcăminte și n-a mai contat. Și sunt foarte încântată de ele, în fotografii nu-s la prima purtare și s-au purtat impecabil inclusiv la spălat și călcat. Ca de obicei, sunt mulțumită de ce-am ales! :)

Comments

Oana • July 2, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. cojia July 2, 2015 - 08:58 Reply

  o floare printre flori :)))).. pardon, frunze :)

 2. Teodora July 2, 2015 - 17:17 Reply

  Mai că nu ți-ar sta rău într-o revistă 😛

 3. Maria Olaru August 18, 2015 - 22:04 Reply

  Oana dragă, arăţi minunat, frumoasă ca de obicei.

  • Oana August 19, 2015 - 21:08 Reply

   Multumesc, Maria!

 4. Photography | Oana Kovacs

Leave a Reply