Oana Kovacs

3

Plec în spațiu

Mda, cred că e destul de evident că nu plec în niciun spațiu, nu? :))

Anyhow, astăzi vreau să vă povestesc de o campanie care mă entuziasmează FOARTE TARE, pornită sub numele de cod misiunea 500, care, de fapt, se numește Colorăm vieți și are ca scop vânzarea a 500 de genți fair trade (v-am zis că mai nou Oana + sustenabilitate = love, da?), pentru a dona profiturile asociației VivArt din Timișoara, care se ocupă de terapie prin artă și are nevoie de fonduri pentru a ajuta 10 tineri cu dizabilități și familiilor lor. Cum să-i ajute? Prin intermediul terapiei – astfel ei își pot dezvolta abilitățile și părinții îi pot înțelege mai bine, iar ei se vor putea integra mai ușor în societate – și știți cu toții foarte bine că societatea românească nu e baș friendly cu cei care au dizabilități. În fine, ideea nu e să plângem de milă, ci să ajutăm.

Așa că Ucca pune la bătaie 500 de genți handmade unicat, produse în Nepal (eu văd achiziția uneia ca pe un plus și pentru economia nepaleză) pentru a strânge bani. De ce am cumpărat eu așa ceva (am făcut comanda numărul 2, după cum veți vedea mai jos, într-un thank you note foarte drăguț, primit în colet)? Pentru că mi se pare o idee foarte bună să oferi ceva în schimbul unei donații? Într-adevăr, oamenii dau bani și fără a primi ceva în schimb, însă un incentive mi se pare că îi motivează. Eu donez și cu și fără ”schimburi”, însă am avut acea chemistry cu această campanie că am ținut morțiș să vă povestesc de ea. Și-n plus, e 39 de lei. 39!!! Mai puțin de 3 pachete de țigări (nu fumez, dar știu cât costă).

thank-you-note-ucca-vivart

Iar geanta mi-am scos-o deja la plimbare. 🙂

cupola-flori

Comments

Oana • May 26, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Culoare. Culoare. Culoare. - bloodie
  2. Nevasta lu’ Bunicu’ May 27, 2015 - 21:45 Reply

    Mi-am comandat si eu ca nu m-am putut abtine, desi nu am purtat pana acum o geanta textila. Dar e un timp pentru toate, cu atat mai mult ca vine vara 😀 Ce mi-a placut teribil a fost promptitudinea si amabilitatea cu care mi s-a raspuns la niste mailuri cu intrebari pe care le-am adresat. Jos palaria pentru Ucca (app, ai vazut ce palarii frumoase au? Ma incearca un gand de accesorizare compeleta :D)

    • Oana May 28, 2015 - 17:16 Reply

      Am vazut si palariile, io astept cu mult drag accesoriile. 😀

Leave a Reply