Oana Kovacs

8

An nou, planuri vechi

Am zis că-i cazul să ne salutăm în 2015. 🙂

2015-an-nou-planuri-vechi

sursă foto

Idei de scris am multe, dar gândurile care mă macină-s mereu aceleași de luni bune, și oricât aș încerca să-mi abat atenția, nu pot să nu mă întorc încontinuu la ele și să despic firul în patru. M-am gândit să nu scriu despre asta, știind o parte din persoanele care-mi citesc blogul și care abia așteaptă să interpreteze și reinterpreteze ce scriu, dar asta e, e spațiul meu, nu vreau să mă rețin de la nimic, îmi asum ce scriu.

Anul 2014 a venit cu cel mai dezamăgitor sfârșit din toți anii de până acum. Am mai încheiat eu anul decepționată și-n trecut, dar niciodată din motive așa solide ca acum. Nu-s supărată, nici furioasă, nici plină de ură, pur și simplu mă simt înșelată.

Cred că finalul anului trecut a fost un bun reminder că am niște părinți cum mulți și-ar dori să aibă și că, orice s-ar întâmpla, după orice șut în fund, trebuie să mă șterg de praf și să merg înainte, chiar dacă pe altă cale, nu pe cea pe care credeam că o să o iau.

Planurile mele din 2014 rămân în picioare, că nu le-am realizat și nici nu m-am apropiat, ba chiar, atunci când credeam că-s cu unul under construction s-a întâmplat toată tărășenia care mi-a stricat zenul și mi-a dărâmat buna dispoziție.

Așa că, an nou, planuri vechi, arme noi. Cred că 2015 o să mă facă mai ambițioasă, mai bună cu persoanele care mă respectă și îmi sunt alături și mai directă (încă mai e loc), poate chiar cinică față de alții.

Să fim sănătoși, că le-om realiza pe toate, nu? 🙂

Comments

Oana • January 2, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Geta January 2, 2015 - 21:40 Reply

  Iti doresc un an plin de realizari!

  • Oana January 3, 2015 - 01:07 Reply

   Multumesc la fel, Geta!

 2. Roberts January 2, 2015 - 22:58 Reply

  bafta multa, Oana! o fi adevarata si faza ca norocl si-l face si omul, dar degaba munca multa daca intervine ceva si se naruie totul:(( poate ca 2015 iti va oferi noi oportunitati si sutul ala de final de 2014 va fi doar un inceput mai bun in 2015. La multi ani!

  • Oana January 3, 2015 - 01:08 Reply

   Roberts, de muncit muncesc, stropul de noroc de pe langa sa vina! 🙂
   La multi ani!

 3. Teodora January 2, 2015 - 23:55 Reply

  La multi ani frumoși si zgomotoși!

  • Oana January 3, 2015 - 01:08 Reply

   La multi ani, Teodora!

Leave a Reply