Oana Kovacs

Planuri și culori

Anul trecut visam să fac un curs de make-up, doar că am dat înapoi când am văzut ce costuri presupune unul cu adevărat profi și am mai lălăit-o pe youtube, uitându-mă acolo la diverse domnișoare pasionate de machiaj cum realizează niște opere de artă. Mi-am comandat și eu niște farduri mai… (180 de culori, nu știu cum să le zic :)) ) și niște pensule mai acătării, un set de vreo 30 de bucăți. Sau 40, le-am pierdut și eu numărul. Și-am început să experimentez pe mine și pe prietenele mele. Și-am început să construiesc și-un board pe Pinterest, măcar inspirație să am, dacă tehnică nu.

Planurile mele de a mă face make-up artist au eșuat lamentabil, culorile le iubesc în continuare. Mi-aș dori să fac asta la un nivel mai ridicat, dar eventual ca activitate auxiliară, nu ca un job full-time. Mai vedem… Dar până una-alta, să vă arăt câteva machiaje care-mi plac mult.

Ăsta mă face să mă gândesc la o franțuzoaică. 🙂 E destul de simpluț, cu excepția genelor false, n-am pus mâna pe așa ceva în viața mea.

french

Și ăsta e deosebit datorită genelor false. Și finuț. Frumos.

good-girl-makeup

Ăsta l-aș vedea la o petrecere inspirată din The Great Gatsby.

machiaj-anii-20

La machiajul ăsta îmi place foarte mult cum s-au scos în evidență ochii. Buzele nu prea.

machiaj-cat-eye

Iar acesta e natural și nu foarte, din cauza fardului negru care conturează ochii.

machiaj-natural

Ăsta mi se pare un machiaj perfect de zi pentru fetele cu ochi albaștri.

machiaj-ochi-albastri

Iar ăsta mă face să mă gândesc la Franța iar. :)) Deși tușul și rujul parcă ar spune ceva de pin-up, nu?

machiaj-pinup

Roșcate, beware! Foarte frumos machiajul, care nu ascunde pistruii tipei, ci dimpotrivă, îi pune în valoare.

machiaj-roscate

Cu ăsta, recunosc, nu mă omor. Nu mă dau în mod deosebit pe spate culorile, dar îmi place cum au fost combinate și faptul că inclusiv cele deschise sunt îndrăznețe.

machiaj-seara

Fotografia asta e de o calitate un pic mai proastă, dar îmi place machiajul verde și mi se pare că merge bine cu ochii căprui, așa că eu una l-am experimentat pe mine din plin.

machiaj-verdefotografii

Comments

Oana • May 25, 2014


Previous Post

Next Post

Leave a Reply