Oana Kovacs

2

Plângăcioșii

Nu știu dacă voi vă uitați la concursurile de cântat, eu nu. Dar nu contează, că newsfeed-ul meu de Facebook e inundat cu linkuri către Youtube cu descrieri gen ”A plâns cu lacrimi de crocodil când a auzit-o cântând” sau ”Nu-ți vine să crezi cum a plâns o vedetă în timp ce o fetiță de 6 ani cânta” (doar că în engleză). Teoretic, marea vedetă la un concurs de cântat e una și doar una, aia care nu iasă din concurs, practic se plânge la audiții de zici că numai oameni talentați se învârt pe-acolo și toate bucuriile și emoțiile din lume îs concentrate fix în ăia care nu câștigă.

Vă las niște clipuri aici, să vedeți la ce mă refer:

Nu prea multe, că vă plictisiți sau vă dați ochii peste cap, ca mine. Acuma pe bune, se zbate talentul în oamenii ăștia? Ca să nu mai zic că Demi Lovato (actriță, d’oh) e straight face/poker face – cum vreți să-i ziceți, dar îi curge o lacrimă pe chipul ei perfect machiat, într-o scenă încărcată de dramă și tensiune.

Regie? Noooooooooo… Toți judge-ii ăștia îs niște oameni super emotivi și sufletiști, care plâng și când aud oameni netalentați scuipându-și plămânii. Păi în condițiile astea, le-aș putea trimite și eu înregistrare cu mine făcând a Freddie Mercury rendition la duș. Probabil vor avea nevoie de implanturi auditive după, dar măcar vor trage un plânset bun înainte, percepând încărcătura sentimentală generată de observarea lipsei prosopului când sunt deja sub apă.

Sniff, sniffsay I’m a bitch și că n-am inimă. Mă duc să-mi fac o cafea neagră ca sufletul meu, ne auzim mâine! 🙂

plangaciosi-auditii-muzicale

Comments

Oana • October 5, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Bookish October 5, 2015 - 15:43 Reply

    Eu ma uit la un singur concurs de genul acesta. Nu doar prezentatorii se emotioneaza pana la lacrimi, ci mai ales concurentii care, mai nou, au toti cate o problema in familie, o viata trista etc si vin sa le etaleze la tv. Incep sa pun din ce in ce mai mult accentul pe latura “umanitara” si mai putin pe voce. Daca o sa continue asa, probabil nu o sa ma mai uit.

    • Oana October 5, 2015 - 16:21 Reply

      Din cauza laturii umanitare nu ma uit la asa ceva. Stiu ca sunt foarte urat, dar daca oricum ajut prin alte locuri oamenii si nu pot face nimic pentru cei din emisiuni, doar sa ma intristez, nu vad de ce as face-o. Adica ori ma uit pentru entertainment, ori deloc. Asa ca aleg sa nu ma uit la asa ceva.

Leave a Reply