Oana Kovacs

Sala-bazin-inot-smartfit-uscatoare

Pisi cu ondulatorul

Sala-bazin-inot-smartfit-uscatoare

Pe când eram eu în concediul prenatal, ceea ce acum pare a se fi intamplat cu un secol in urma, mergeam toata ziua la bazin.

Ca daca tot eram cat o balenuta, macar sa ma si simt ca una, prin apele duioase si clorinate ale piscinei “din cartier”.

Si cum aveam timp la dispozitie, de multe ori plecam de la bazin direct in oras la vreo cafea cu fetele, la vreun control, la stricat bani pe chestii pentru bebe… etc. Asa ca atunci cand ieseam de la bazin intram in dus, iar din dus ma postam in fata oglinzii sa ma fandosesc, ca deh, presimteam (bine) ca odata “nascuta”, venitul la bazin nu se va mai finaliza cu make-up, ci cu alergatura spre casa.

Acum pot confirma ca asa e. In fine, ieri m-am dus la bazin, apoi la jacuzzi (ma rasfat, ce pot sa zic), apoi la dus, ca asa e normal, si apoi, da-i, Oana, viteza, ca te asteapta un copil acasa.

Si cand ma postez eu in fata oglinzii sa-mi imblanzesc claia, hop – surpriza. Sala la care merg a schimbat uscatoarele, ca alea vechi ori nu mergeau, ori se opreau cand ti-era lumea mai draga, de-ti venea sa pleci cu parul ud si nervii intinsi.

Si ma pun eu ca o zana sa ma usuc si vad ca tipa de langa mine… isi onduleaza parul!!! In gandul meu: fii atenta la asta, a new level of pisiness, tie nu ti-a trecut prin cap sa faci asa ceva cand aveai timp…

Dupa care vad ca langa oglinda e “parcata” si o placa de par. Hopa! Is ale salii! Si apoi am vazut (d’oh) anuntul in care scria ca ondulatorul si placa trebuie scoase din priza dupa folosire.

Deci, cat de tare e chestia asta? 🙂

Daca sunteti curiosi va zic si ca merg la SmartFit 3, ala de la mallul “de saraci”. O sa va zic cateva si de mall, pe care toata lumea il uraste si eu il ador. :))

Dar ca sa nu fie toate roz, va zic si ca si sambata si ieri era un bec care clipea non stop in vestiar, de simteam cum se scurge viata din mine. Daca tot au inlocuit uscatoarele, poate fac oamenii astia ceva si cu becul ala sinistru.

Comments

Oana • March 30, 2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply