Oana Kovacs

2

Una peste alta

A trecut ceva vreme de când n-am mai dat pe aici. Adevărul este că timpul meu e extrem de limitat în acest moment și mai îs și foarte stresată – treabă care îmi provoacă belele.

N-am mai scris pentru că îmi veneau în minte doar greutățile: trebuia să strâng tot pentru mutare, să împachetez tot ce-avem în cutii și cutiuțe, să lipesc pe ele bilete cu ceea ce conțin și așa mai departe. Când am aflat că firma de gaz nu se grăbește să ne branșeze – nu vrea banii noștri lunari – pierderea ei, m-am potolit și-am început să trăiesc printre cutii închise.

Apoi mi-au venit rezultatele unor analize și m-am prost dispus iară și-am stat ore bune pe net să caut informații despre cifrele care-mi fugeau prin fața ochilor. Enervată, am lăsat-o baltă cu doctoreala de Google, că nu-i o chestie deșteaptă.

Apoi s-a întâmplat #colectiv și toate problemele mele au început să-mi pară și mie ridicole, pentru simplul motiv că îmi permit luxul de a mă plânge de ele oricui vrea să le asculte. Am fost și la manifestațiityyyyyyăyyyyyyyyyyyyyyyypjhp

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh=qhhhhhhhhhhhhhhhhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhqhqhqhqhhqhqhqhqhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhphohhh0hhh0hhhhhhhhhhhhhhhh0h0 hhhhhhhhhhhhhhhh h h h h h hh h h h h hhhhhhhhhhhhhhhhhshazhhhhhhhhhhhhhhhhzhzhzhhzhzhzhzhzhzhzhzhzhhzhzhzhzhzhzhzhhzhzhzhzhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

(ăsta e un text scris de Sleepy căruia i s-a părut important să vină să-mi dea dragoste felină și să calce pe tastatură)

Cum spuneam, am fost și la manifestații, însă eu sunt extrem de circumspectă deocamdată cu privire la rezultatul acestor acțiuni.

Am să vă povestesc o grămadă. Și de teatru, și de centrul orașului, și de fina mea, și de cărți (am prins niște timp de citit în ultimele săptămâni, chiar dacă noaptea), și de voluntariat.

Deocamdată iau o pauză, fug cu domnul motan la veterinar și mă-ntorc mai pe seară. 🙂

Aaaaaaaaaaaa, să nu uit, mă duc să îl văd pe Moise Guran la Conti azi, am LUPTAT pentru invitația aia!

busy-bee

sursă foto

Comments

Oana • November 7, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Roberts November 7, 2015 - 10:49 Reply

    te-astept cu detalii:)

    • Oana November 7, 2015 - 15:43 Reply

      Am poză cu dl. Guran pe Facebook!!! 😀

Leave a Reply