Oana Kovacs

2

Personalizare la maxim

Cu postarea asta sper sa primesc si eu o invitatia la Starbucks Frappuccino® Private Class (unde banuiesc eu ca norocosii o sa invete chestii multe si interesante despre cafea) de pe deceblog ca-s fana cafea (si cani, dupa cum m-am laudat pe pagina Ineptiilor de pe facebook) in toate amestecurile posibile, numa’ simpla sa nu fie! 🙂 Si mentionez ca era sa mor de ciuda cand am vazut concursul pe un blog al carui “stapan” era din Bucuresti si ma rugam sa se organizeze asa un concurs si in Timisoara.
 Ideea e sa ma laud cu personalizarile facute de mine, si cum mie-mi place sa personalizez tot ce prind, am cu ce sa ma laud! 
In primul rand, mania m-a apucat prin a sasea cand mi-am luat o cana pe care am lipit un abtibild (nu stiam eu atunci de incriptionari de cani, tricouri si alte cele) pe care am scris Oana – cana proprie si personala, ca sa ma asigur ca nu se mai atinge careva de ea prin casa si prin taberele pe unde ma trimiteau ai mei ca sa aiba si ei timp saracii sa se relaxeze.
In clasa a 12-a mi-am personalizat albumul cu un fel de postare offline (nu stiu cum sa ii zic) care ii intampina pe colegii mei alaturi de poza mea zambitoare :)). Postare in care eu ma vaitam ca nu stiu daca sa dau la Vest sau la Poli; in rest pana prin facultate am lasat-o moale, in afara cartilor pe care imi scriam numele si incercuiam paginile 28, 12 si 87 (data nasterii) nu am facut nimic iesit din comun.
Well, la 19 ani am primit cadou de la prieteni un mp3 la care ei i-au spus la misto “Traian” din cauza unei reclame radio Ipod (ceva cu “Traiane, ai pod?”). Si mp3-ul Traian a ramas. Si mi-am luat stick, ca aveam nevoie si ca sa nu se simta prost in comparatie cu Traian, i-am zis Gigel. La stickul unei prietene i-am zis Mirciulica, ca sa fie si ea intampinata de cineva cand introduce stickul in laptop :)).
In urma cu 3 ani l-am achizitionat pe George, dragutul de pe care tastez furioasa. Cand merge bine de tot, ii spun Georgel, nu e cazul acum… Chiar si George e personalizat cu un desktop frumos cu o imagine din Provence, locul despre care imi place sa citesc si unde sper sa ajung cat mai repede.
Cand o cunostinta m-a suparat prin minciunile spuse incontinuu, i-am dedicat o postare personalizata pe blog, inspirata din “Alice in Tara Minunilor”. La mine se poate citi “Antinogena in Tara Minciunilor”.
In plus, imi doresc sa calc pe urmele lui Beyonce care a ajuns in dictionar cu “bootylicious”. Eu propun “razgandac” – om care se razgandeste, “fob” – fabulous job, “gradinitisti” – copii de gradinita & forma de adresare “cainule” – evident pentru un caine (pentru ultimele doua, detalii aici). 
Ma voi opri prin a spune de Sherlock Holmes, noul meu mp3 (Traian a iesit la pensie) botezat asa pentru ca el e defapt marca… Watson :)). 
Nu doresc sa zic mai mult ca sa nu fiu luata de nebuna, ca de zis ar mai fi…
Sunt eu exagerata sau aveti si voi chestii super personalizate?

Comments

Oana • May 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. de ce? May 30, 2011 - 10:38 Reply

    hehe. cute story

  2. Oana May 30, 2011 - 15:05 Reply

    Hope so. Pentru ca (si acum tipat isteric) VREAU LA STARBUCKS! 😀

Leave a Reply