Oana Kovacs

5

People fade with age, memories never do

Se pare că anumite zile mă fac mai nostalgică decât altele, pentru că mă ajută să-mi amintesc de oameni pe care am impresia că nu i-am văzut de un secol dar mi-ar face o plăcere enormă să îi văd și am convingerea că m-aș simți cu ei la fel ca întotdeauna. Și de oameni pe care nu i-am văzut de ani de zile și de care nu știam absolut nimic, nu mi-i aminteam în chip de adulți și nu mă știau decât în chip de copil și cu care totuși m-am regăsit, măcat online (you guess it – Facebook!).

Cred că dacă am avea suficient timp la dispoziție am avea mult mai mulți prieteni pentru că toți împărțim amintiri minunate cu oameni de care viața ne-a despărțit. Și anii trec, noi ne schimbăm și amintirile frumoase (sau mai puțin frumoase rămân aceleași) ne fac să întrebăm ce fac unii sau alții.

La 24 de ani, mi-ar plăcea și mie să-i revăd pe unii sau alții. Și să ne (re)cunoaștem. De asta îmi place așa mult cum sună fraza asta… People fade with age, memories never do!

Comments

Oana • December 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miss I. December 28, 2011 - 08:35 Reply

  Happy 24th anniversary! :*

  Și e adevărat, multe relații nu s-ar răci, dacă timpul nu ne-ar presa 🙁

  O zi superfaină îți urez! >:D<

 2. Mihaela December 28, 2011 - 11:38 Reply

  La multi ani! O zi cat mai frumoasa, sa te bucuri de ea!

 3. Oana December 28, 2011 - 12:06 Reply

  Miss I, mulțumesc mult! Te pup!
  Mihaela, Mulțumesc. Te pup!

 4. Marian December 28, 2011 - 14:47 Reply

  Timpul (adica lipsa lui), soarta, sentimentele… ba nu, intii sentimentele (ura, dragoste, indiferenta, invidie, etc, etc) si abia apoi soarta; astia toti "e" dusmanii. Pierzi prieteni, pe diverse cai, iar pe de alta parte cistigi prieteni (iata de ce imi place "Trenul vietii – http://www.youtube.com/watch?v=zH6VtKJxfn8 ) … Eu sper, adica nu, imi doresc (pot sa pun asta ca dorinta anului 2012?) sa te cunosc in realitate, pe strada, nu in poze, nu in online, ci in offline-ul acela din vest numit "Temesvar"… Te imbratisez, si sper ca ce a fost pin'acum sa fie "So far, so good" (John Puzzle) iar de azi inainte sa fie mai bine, mult mai bine ca pina acum, si sa te citim cu drag la sfertul de veac!
  Ceau, Oana! 😉

 5. Oana December 29, 2011 - 00:09 Reply

  Marian, sper sa ne cunoastem. Multumesc de urari!

Leave a Reply