Oana Kovacs

4

La pensie

Nu știu altele cum sunt, dar pe unde ne plimbăm eu, Anca & Andreea, parcă tot dăm de grupuri de câte 3-4 babe în care ne regăsim. De ce le zic babe? Că nu-s bătrânelele alea simpatice și un pic grăsune, cu cocuri albe și ochelari pe nas. Nu-s genul de femei care să inspire dragoste maternă și să miroasă a prăjituri proaspăt scoase din cuptor. Nu, nici pe departe.

3-babe-amuzante

sursă foto

Cunoscându-ne bine una pe alta, reperăm destul de rapid tantiile cu potențial. După cum bine știți unii dintre voi, eu mă văd în viitor ca o babă procesomană, Andreea va fi o babă comunistă, iar Anca una vizoristă. Așa că nu mare ne-a fost mirarea să găsim cu ceva timp în urmă, la un eveniment cultural de mare angajament, 4 doamne la vârsta senectuții, din care 3 nu prea păreau pe treaba lor: una avea o freză care o făcea să semene cu un sconcs, alta avea o ciudățenie oarecum fancy pe cap, una părea cam nervoasă și alta stătea liniștită.

Fiind 4 am băgat-o în ecuație și pe Cori-fără-blog, că aducea un pic cu ea baba elegantă, după care am concluzionat că dungi ciudate de culoare prin cap va avea la bătrânețe Anca, în timp ce eu voi comenta oriunde despre orice. Andreea a luat-o pe tanti cuminte, dar am io impresia că punea ea ceva la cale și că nu era așa blândă cum părea, luându-mă după prietenele ei.

Acuma, că or fi fost prietene sau nu, a fost amuzant să ne imaginăm povestea. 🙂

Oare cum vom fi totuși la pensie? (Voi vă gândiți la voi la pensie? Și nu mă refer la bani, ci la persoanele în care vă veți transforma. :D)

Comments

Oana • November 27, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Tomata November 27, 2014 - 10:35 Reply

  evident ai uitat de prima data cand ne-am vazut la batranete. in pielea personajelor din Gaitele :))

  • Oana November 27, 2014 - 10:43 Reply

   N-am uitat, dar am abordat ultima… prezicere. :))
   Ca ne-am mai vazut noi si prin poze.

 2. bloodie November 27, 2014 - 13:20 Reply

  Problema e că deja am început cu metehnele astea. Și suntem încă tinere. Pe măsură ce timpul trece, totul va merge din rău în mai rău 🙂

  • Oana November 27, 2014 - 13:37 Reply

   Numa’ bine, ne vom atinge targetul de a fi procesomana, comunista si vizorista right on time. Nu vad problema. :))

Leave a Reply