Oana Kovacs

8

Am participat la un maraton de Kangoo Jumps

Vreau să vă povestesc asta din 8 martie, dar tot au apărut altele și tot am amânat. Între timp am spus de reușita mea în stânga, în dreapta, și oricui a avut nervi să asculte, așa că nu știu câți din voi chiar nu au aflat încă de marea mea realizare: participarea la un maraton* de Kangoo Jumps da capo al fine.

După ce-am scris pe blog de revenirea mea spectaculoasă (he, he) la sport, am fost invitată la SmartFit 2 la maraton, că doar păream Zorro cel Pregătit, nu? Când am auzit cuvântul magic maraton mi-a cam înghețat zâmbetul pe buze, că eu gâfâi de-mi iasă sufletul după ora mea obișnuită de 45 de minute de cangureală.

Dar ca să vă lămuresc: de obicei fac 45 de minute, din care vreo 30 în picioare și 15 de exerciții la saltea. După jumătatea aia de oră în picioare, îs de obicei pe punctul de a-mi da duhul și consider exercițiile la saltea o binecuvântare.

Așa că Alexandra de la SmartFit mi-a zis să stau relaxată, că o să fie și pauze și chillin‘ și de toate, drept pentru care eu am considerat că cele două ore* (= maraton, în acest caz) reprezintă un eufemism pentru ”maxim o oră jumate’” și relaxarea cine știe ce pauză în care mâncăm Nutella direct din borcan. Deci m-am angajat vitează-n luptă, fără să știu ce mă așteaptă. :))

Și-n 8 martie am luat-o pe A. (păstrez misterul! :D) de mână (am fost invitată plus one) și m-am înființat la SmartFit 2 (ăla mare, nou, faimos și cu bazin). Ne-am prezentat la sală, au venit instructoarele, ne-au spus să ne dozăm energia și să ne agităm mai mult în ora a doua și… am început. 🙂

După 45 de minute, ieșea untul din mine, și, mă uitam ca disperata la ceas, că blestemăția era taman în spatele meu și n-aveam nevoie de ochelari ca să mă prind ce arată. Ultimele 15 minute din prima oră le-am numărat, că eram leșinată și na… așteptam borcanele cu Nutella și niște tipi musculoși care să ne facă vânt cu niște frunze de banan, ca-n desenele animate. Am primit numa’ pauză după fiiiiiiiiiiiiix 60 de minute și banane, fără Nutella și fără musculoși. Evident, eram așa leșinată că am încercat să dau cu praf la ora a doua, dar n-a mers (ce bine!!!).

Ora a doua, începută după fix 10 minute de pauză, n-a ținut o ora (yeaaaaaaaaaaaah, baby!) ci doar… 55 de minute!!! :))

Darrrrrr, eu, Oana Kovacs, aflată în deplinătatea facultăților mentale, pot acum să mă laud acum că am terminat cu succes un maraton de Kangoo Jumps! Sunt foarte mândră de mine! 🙂

Vă arăt și niște fotografii, a’ mai transpirată, ca linsă de vacă, îs eu!

kangoo-jumps-smartfit2-maraton-martie

maraton-kangoo-jumps-timisoara-smartfit

sursă fotografii

 

Comments

Oana • March 18, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Roberts March 18, 2015 - 11:19 Reply

  bravoooo! mie mi se pare fooooarte greu ceea ce ai facut. eu merg la aerobic si dupa 40 de minute is mai mult moarta decat vie.:)

  • Oana March 18, 2015 - 11:28 Reply

   Merci! Sincer, si eu sunt foooooarte mandra de mine. 🙂

 2. Bookish Style March 18, 2015 - 12:27 Reply

  Super! Eu mai mergeam şi la antrenamente kangoo în parc, alea sunt mult mai grele decât în sală. După o oră de ţopăială în văzul lumii spuneam mereu că data viitoare nu-mai trebuie 😀

  • Oana March 18, 2015 - 12:38 Reply

   Wow, ce fain ca se fac si in parc. Am facut si eu o singura data in aer liber, insa a fost soare puternic si a fost oribil, nu mi-a placut deloc.

 3. Mihaela Alexandrescu March 21, 2015 - 11:35 Reply

  Bravo, Oana! Eu am fost saptamana asta la o clasa de cycling cu 2 colege (care fac cycling de quite some time now). Instructorul (Armando pe numele lui) a tinut o clasa de avansati iar eu am lasat-o mai moale pentru ca riscam sa-mi dau picioarele peste cap odata cu pedalele daca incercam sa tin pasul cu cei avansati. Dar a fost fun. Am transpirat (lucru care inseamna ca ceva ceva tot am lucrat). Inca mai insist si eu sa fac sport desi sala la care tocmai imi facusem abonament s-a inchis si nu apucasem sa fac mai nimic din numarul de sedinte (si nici banii nu i-am mai vazut inapoi….).

  • Oana March 21, 2015 - 17:34 Reply

   Wow, cycling cu avansati! M-as duce si eu, ca am auzit ca e hardcore, dar sunt o lasa. 😀

   • Mihaela Alexandrescu March 21, 2015 - 19:23 Reply

    E cat de hardcore il lasi tu sa fie. Eu am tras chiulul la greu cand nu m-au ascultat picioarele.

    • Oana March 23, 2015 - 10:14 Reply

     Pai in caz ca o sa ma decid intr-un final sa merg… am sa folosesc aceeasi strategie. 🙂

Leave a Reply