Oana Kovacs

fusta-berschka-rosie-kurtmann
2

OOTD felin (și uman!)

Vreau să vă arăt niște poze de la revelion. M-aș fi abținut, dar mi-s ca o cioară ca-și laudă puiul. Așa-s de fericită că Sleepilicu’ a intrat în casă și n-a mai ieșit (trecând peste momentul când a venit preotul de anul nou și a ieșit din apartament val-vârtej ca să intre la un vecin care se aștepta să intre popa în viteză, nu un mâț – dar măcar motanul a ieșit fără să aștepte bani de la el). :)

Și-s din-aia nebună care chinuie animalu’ pentru distracția proprie, ok? 😛 Așa că pentru cea mai așteptată noapte de anul trecut, l-am pozat și el pentru un OOTD felin (Outfit Of The Day, da? :-D). De fapt, a stat cu papionul vreo două secunde, după care și l-a dat jos și l-a ros. Eu am rămas cu hainele pe mine, că-s mai educată ca el și nici nu-mi place să rod textile.

ootd-kurtmannfusta-berschka-rosie-kurtmannpisica-portocalie-papion-rosu

Papionul lui l-am căutat mai mult decât aș fi crezut. Am tot vrut să-l fac să arate like a sir și nu găseam nicicum un banal papion. Până la urmă am găsit chiar în bazar și cu 10 lei am rezolvat motanul, să fie elegant în noaptea dintre ani (pentru un foarte scurt timp, evident).

Pentru mine am apelat la prietenul Kurtmann, de unde mi-am luat o bluză tricotată albastru închis Stradivarius (clar ăsta e brandul meu preferat de haine) – mărimea S, că e cu croi larg, o fustă Zara roșie (de când visam la ea, păcat că-s deșteaptă și-am tăiat toate etichetele, că nu mai știu mărimea – 36 sau 38) și o pălărie de… Justin Timberlake. Care a fost numa’ bună la 12 noaptea, când am coborât să ciocnim un pahar de șampanie la – 15 grade și să facem extra rapid o poză cu telefonul, înainte să începem să dârdâim.

palarie-pull-and-bear-kurtmann

Noroc că mâțul a fost bun și mi-a donat mie papionul când s-a săturat să se joace cu el. :))

bluza-stradivarius-kurtmann

Bun, acum că a trecut revelionul, mă pregătesc de o serie lungă de nunți și botezuri. Kurtmann, here I come!

foto

Comments

Oana • January 6, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Oana’s Books January 6, 2015 - 12:23 Reply

    E tare haios motanul și extrem de fotogenic 😀

  2. Oana January 6, 2015 - 19:19 Reply

    Cel mai 😀

Leave a Reply