Oana Kovacs

8

Ofer angajat

Da, ofer angajat.
Generalitati: Se comporta frumos, face curatenie in urma lui, e manierat, este intotdeauza exemplar de curat si vorbeste foarte rar neintrebat, numai cand se face o nedreptate sau are nevoie urgenta de ceva. Nu bea decat apa si nu fumeaza. 
Ce stie sa faca: E expert in comunicare, transmite din priviri ceea ce doreste, este primul prezent cand este vorba de un apel telefonic. Nu rezista unui caiet deschis, deci invata incontinuu. Rar se dezlipeste de scaunul de birou si in momentele rare de respiro sta totusi cu ochii-n laptop.
Jobul ideal: Unul de call center sau de secretariat. Undeva unde sa trebuiasca sa fie cu ochii-n patru pe telefon. Sau unul in care sa se ocupe cu degustarea carnii de pui, a pestelui, a porumbului sau a mezelurilor.
Dar de preferat, un job unde sa fie cu ochii si urechile pe telefoanele care suna. Si sa sune mult, sa aiba ocupatie.
Poza mai jos.
Acuma, va rog, spuneti-mi ce sa-i fac la Miki ca sa nu se mai comporte nevrotic de fiecare data cand suna telefonul si incerc sa am o conversatie!!! E fana nr. 1 a telefonului meu mobil, cand imi suna, e calare pe mine si miauna sa vorbesc cu ea si nu la telefon, fix atunci o apuca dragostea :).

Comments

Oana • May 17, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. adizzy May 18, 2011 - 00:33 Reply

  this made my day, ok my morning 😀 il iau eu daca nu e prea scumpa intretinerea 🙂 ii dau si propriul telefon 😛 o fi geloasa ca vorbesti prea mult la telefon 😛

 2. Gerhald May 18, 2011 - 00:33 Reply

  Poti sa ii cumperi un pager, ca poate e o geloasa ca doar tu ai telefon. :))

 3. salmi May 18, 2011 - 06:54 Reply

  Hahaha, chiar nu stiu, dar m-am distrat! :))

 4. Oana May 18, 2011 - 10:43 Reply

  Adriana, part time daca vrei si ii lasi telefonul pe mana ei :D.
  Gerhald, asta o fi solutia, ce, ea n-ar vrea sa butoneze ceva?
  Salmi, poate il apuca si pe Morgan :))). Ca la Miki e recenta treaba :D.

 5. Josephine May 18, 2011 - 10:54 Reply

  Educaţie cu mătura! :)) Nu să doară dar să sperie puţin!

 6. Oana May 18, 2011 - 11:02 Reply

  Jo… matura se foloseste in scop de joaca. De ex.: Oana matura si Miki sara la firele din ea :))). Dar e dulce cand vine asa si cere afectiune, noi ne tot amuzam pe seama ei ca e prima prezenta cand suna telefonul :).

 7. patratel May 19, 2011 - 11:17 Reply

  wow ce pisica frumoasa! parca-i geamana cu mitza mea! si la comportament, nu numai la blana :)) … a mea e foarte vorbareata, mai ales cind se discuta la telefon in preajma ei, e prima linga orice telefon care suna. iar pozitia ei preferata e ghemuita ca o closca, in mijlocul oricarei adunari …
  asa ca nu e chiar unicat, e doar foarte iubitoare si curioasa 😉 … sa-ti traiasca!

 8. Oana May 19, 2011 - 13:08 Reply

  Multumim de complimente, Patratel (eu si Miki multumim :D). Sa iti traiasca si tie pisicuta :). A mea e iubitoare doar cu noi, in rest nu e sociabila deloc si are tabieturile ei dn care nu poate fi deranjata.

Leave a Reply