Oana Kovacs

7

Ocupat

Oare durează mai mult de o secundă să zici cuvântul ăsta?

baie-fete-ocupat

sursă foto

Azi vom vorbi despre probleme banal de umane, de exemplu mersul la baie. Nu știu care-s regulile de bună purtare în baia băieților, însă la fete traseul e destul de clar: bați la ușă, intri dacă ți se permite, închizi ușa, te… pudrezi pe nas, deschizi ușa, ieși, te speli pe mâini, te uiți în oglindă & pleci.

Uneori, procesul e disturbat de arderea unor etape. De exemplu, intră una-n baie, nu se închide acolo, mergi și tu înspre ușa ei, bați, tace mâlc și deschizi ușa larg și vezi.

Și-apoi te doare retina.

De ce, dragi domnișoare și doamne, de ce?! Cât durează să spuneți într-un glăscior cristalin ocupat?

Comments

Oana • July 1, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Irina Radu – Donighevici July 1, 2015 - 09:41 Reply

  Ca unii nu spun ocupat nu e nimic, altii nu bat la usa, iar altii insista cu zgaltaiala clantei desi tu ai zis pana acum de 3 ori ocupat. Tot asa si cu bataia in usa de control: usa din sticla opaca, deci se vede lumina in baie, vezi omul foindu-se, dar tu tot bati. In traducere, hai ca ti-au trecut cele 2 minute si mie mi-e lene sa-mi misc dosul pana la baia cealalta….Doamne…

  • Oana July 1, 2015 - 13:00 Reply

   Usa din sticla avem la lucru… Grrrr, cati nervi trezeste si aia. :))

 2. zgomotoasa July 1, 2015 - 10:04 Reply

  Stai sa vezi ce sexi e in caminele care au bai comune :))
  Acolo durere de retina.

  • Oana July 1, 2015 - 13:00 Reply

   Aoleu. I can only imagine.

 3. Raluca July 3, 2015 - 00:24 Reply

  Vizavi de toaletele femeilor din cladiri de birouri, baruri, restaurante si mai ales cluburi: inteleg sa iti aranjezi putin parul, sa iti dai repede cu un ruj daca stratul precedent s-a sters de tot, sa iti stergi putin rimel scurs pe obraz, dar de ce dumnezeului dau intotdeauna peste tipe care umbla cu toate fardurile in geanta si se cred in salonul de cosmetica?! Nu mi se pare normal ca in 1/3 din cazuri, cel (foarte-foarte) putin, sa stau sa astept la coada la cate o chiuveta ingusta, cand eu in 20 de secunde m-am dat bine cu sapun pana la cot si m-am clatit de 2 ori, sa pot iesi civilizat din baie, pentru ca un grup de/minim o paparuda, ca altfel nu pot sa ma exprim…, este foarte concentrata sa se rimeleze, penseze, fardeze, dea cu tus, sa se dea cu deodorant si parfum si, de ce nu, sa-si scoata si cate-un cos, sa fie treaba treaba… astea n-au oglinde acasa? Lasand la o parte faptul ca unele au fost atat de bine crescute incat nu stiu ca apa se trage dupa tine cand iesi din cabina de WC sau alte fineturi de acest tip…

  • Oana July 3, 2015 - 07:52 Reply

   Adevarul e ca peste din-astea nu am dat inca. In schimb am dat in alte contexte de tipe care se machiau de la zero… la ore la facultate. :))

   • Raluca July 3, 2015 - 16:41 Reply

    Nu cunosc, nu am avut placerea. Insa in liceu aveam colegi (baieti pasionati de fotbal, mai precis) care in pauza de dinainte de ora de sport se dadeau cu crema depilatoare si dupa alea nu stiu cate minute se clateau la subrat sau pe picioare in chiuveta de la baie. Asta pentru ca era obligatoriu sa fie epilati la sport sau ceva.

Leave a Reply