Oana Kovacs

6

Oana și tehnologia

Aș fi putut să las postarea goală, ca să înțelegeți cel mai bine ce vreau să zic. Și așa e o dovadă clară că-s un pic sărită faptul că m-am infiltrat în titlu la persoana a treia.

Mă rog, ideea e că țin așa mult la blogul ăsta, dar totul e de fond, că forma lasă de dorit. Am o temă după care nu mă dau în vânt absolut deloc, dar mi-e frică să o schimb pentru că nu știu să o editez. Deloc. Și-am încercat eu de câteva ori câte ceva și-am lăsat-o baltă de fiecare dată pentru că stricam ceva și dispărea altceva. Nu-mi cereți detalii că nu știu să explic, dar dispăreau chestii și butoane. Și când e vorba de butoane mie mi-e frică.

N-am nici favicon, dar asta-i din alt film. Vreo 3 persoane mi-au promis și niciuna nu mi-a făcut pe motiv că nu le inspir nimic or something. :))

Am încercat să-mi pun un blogroll clasic acum vreo două luni. N-am reușit, cred că e evident.

Dacă cei de la Cloudberries nu-mi instalează și mie o temă de wordpress (no, numa’ să nu-mi scoateți ochii că n-am ales una, că nu-s inspirată la ora asta și mi-e și teamă că pun degetul pe ceva ce merge ca nuca-n perete!), am toate șansele să ajung în 2087 o babă de 100 de ani care scrie pe un blog din vremuri de mult apuse.

Așa că pretty please:

tema-wordpress-noua-cloudberries

sursă foto

Comments

Oana • September 29, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Kristina September 30, 2014 - 11:12 Reply

  Daca ai nevoie de ajutor la faza de design a blogului, I can gladly help :)Just let me know if you want to.

  • Oana September 30, 2014 - 13:32 Reply

   Merci, Kristina, stai sa vad intai ce fac cu cei de la Cloudberries. Dar te tin eu minte… 😉

 2. Kristina September 30, 2014 - 11:12 Reply

  Daca ai nevoie de ajutor la faza de design a blogului, I can gladly help 🙂

 3. Concurs: Castiga o instalare gratuita de tema Wordpress
 4. Iulian November 11, 2015 - 02:46 Reply

  N-ar trebui sa-ti faci griji legate de favicon ca oricum nu cred ca o sa-l observe cineva. Cel mai bine daca ai instala un certificat SSL care va oferi protectie suplimentara si incredere din parte google si arata ca un favicon. De asemenea timpul de incarcare al site-ului ar putea fi micsorat daca instalezi un plugin de cache.

  • Oana November 11, 2015 - 15:41 Reply

   Merci de sfaturi 🙂

Leave a Reply