Oana Kovacs

oana-kovacs-tehnologia
3

Oana & tehnologia

oana-kovacs-tehnologia

sursă foto

Da, vorbesc de mine la persoana a treia.

Da, știu că e un semn că am luat-o razna.

Da, cu siguranță am mai scris că sunt total atehnică, dar zilele trecute am obținut o nouă dovadă, de parcă nu aveam destule.

După ce am inaugurat căruciorul copilului și am decis că micul membru al familiei trebuie plimbat zilnic, am constatat cu uimirea de mamă nouă că mersul ăsta către nicăieri, doar să ai de unde să vii acasă, e cam plictisitor. Moștenitorul e mic și doarme non-stop așa că mă ignoră total, iar eu am petrecut o oră singură cu gândurile mele. Așa că am decis să iau măsuri.

Ce-ar fi să ascult niște cărți audio? Că să merg cu nasul în Kindle pe drumuri de țară nu e o idee baș inteligentă.

Zis și făcut, cărți audio să fie, îmi întreb expertul de unde le iau și cum le găsesc, îmi explică, îi cam ignor explicațiile și mă pun și caut pe Google. Dau jos Daisy Miller și ceva carte de Paul Auster, citită chiar de el parcă.

După care îl anunț pe Alex foarte serioasă că e musai să îmi cumpere căști pentru telefon. Că trebuie să ascult cărți și să mă cultiv în timp ce îi plimb progenitura. Se uită lung la mine și zice… ”Știi că orice telefon vine cu căști, nu? Uită-te în cutie.”

Hop, că uitasem. Nu ascult muzică sau radio pe telefon așa că era total străin de mine faptul că mă așteptau căștile în cutie.

Iau căștile, pun căștile, îmbrac copilul, îl așez în Ferrari-ul lui, îl scot din casă, plec pe ulițe, scot telefonul, dau clic pe Daisy Miller. Nimic.

”You don’t have an app to run this file.”

Mă du-te tu. Altă belea la care nu mă gândisem. Noroc că Play Store-ul l-am mai folosit și știam ce extensie au cărțile, că-n două minute mă afundam deja în lectură.

Altfel bâjbâiam și astăzi căutând soluții anti-plictis. 🙂

Comments

Oana • February 16, 2017


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Enache Alexandra March 23, 2017 - 15:44 Reply

  Nici nu stii la ce sa te mai astepti de la tehnologia de azi! Trag concluzia ca e de bine intr-un fel, sa car castile dupa mine, peste tot. Eu sunt addicted la muzica. Ma simt mai impacata. Simt ca am mai multa energie si ca imi pastrez starea pozitiva printre oamenii mereu frustrati, rautaciosi.

 2. Pasionat de electronice May 22, 2017 - 12:56 Reply

  Ce-i drept, Oana, e destul de dificil sa gasesti altceva de facut in momentul in care il plimbi pe cel mic. Totusi, eu ti-as recomanda un sistem care sa fie ok si pentru iarna. Stiu ca acum e super cald, dar am vazut niste aparatori foarte interesante la emag si costau doar 80 de lei – erau un fel de casti din acelea pentru frig, doar ca aveau incorporate casti bluetooth in ele. Eu zic ca ar fi utile la o plimbare cu bebele cand e mai racoare afara.

  • Oana May 22, 2017 - 14:38 Reply

   Super. Merci de recomandare.

Leave a Reply