Oana Kovacs

contact-telefon
2

Oana StraightAD

contact-telefon

Îi scriam ieri un sms prietenei și nașei mele și mi-am dat seama că o am foarte sec trecută în telefon – prenume + nume, ca o cunoștință banală. Și tot zilele trecute îmi zicea un prieten că mă are în telefon Oana StraightAD, asta fiind firma în care am lucrat împreună și unde nu mai e niciunul din noi (deși iar lucrăm în același loc).

Și mă gândeam că așa o chestie banală spune atât de multe despre noi și despre cum pornesc relațiile noastre. Trecutul ăla al contactului în telefon e un punct de referință în istoria relațiilor noastre și de multe ori chiar le definesc pe acestea (pe termen scurt sau lung).

Nu știu voi, dar eu nu mă pun să-mi modific contactele în listă că n-am vreme de pierdut, așa că mă amuz din când în când de cât de oficial sunt trecuți unii oameni cu care vorbesc toate prostiile. Și de cum s-a schimbat de-a lungul vremii modul în care m-am raportat la ei în momentul în care am făcut schimb de numere de telefon dintr-un motiv sau altul.

Mă întreb cum apar și eu în lista de contacte a unora, dacă la alții încă figurez după un job pe care nu-l mai am de mai bine de doi ani. 🙂

Over and out cu gândurile mele răzlețe de la 1 noaptea.  Mă duc să văd dacă reușesc să termin de citit Open și nu adorm cu Kindle-ul în mână ca zilele trecute. Presimt 5 stele, deci musai să revin la scris ceva recenzii pe aici.

Comments

Oana • November 4, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Bunico-naşa November 4, 2016 - 08:56 Reply

    Daca te ajuta cu ceva si tu la mine in telefon esti trecuta tot cu nume si prenume :))

  2. alaxandra November 4, 2016 - 17:45 Reply

    Oana Kovacs scrie si la mine. 🙂

Leave a Reply