Oana Kovacs

13

Oamenii dau valoare locului – partea I

 Sursa foto-s eu. N-am idee cum am reușit să pozez așa strâmb cana.

De mult timp tot intenționam să scriu pe tema asta. E legată de un incident în care am fost implicată și un altul în care a fost implicată o prietenă.

Eu am fost norocoasă și am fost tratată minunat, iar ea, groaznic. Întâi vă spun pățanie mea și ca să nu o lungim, revin mâine cu a doua poveste.

Să explic: prin 2006 (cred), eram prin mall după țoale (era perioada reducerilor) și încărcată cu enșpe mii de plase cu cârpe și accesorii intru la un magazin faimos de decorațiuni pe care nu îl voi numi. Timișorenii se vor prinde despre care e vorba pentru că e cel care era în locul unde e acum H&M. Magazin, deși foarte fain, era (și este) foarte îngrămădit. Cu toate catrafusele pe care le căram eu, am înțeles ușor cum se simte un elefant într-un magazin de porțelanuri. Deși m-am străduit să am grijă, după ce am ales o cană, fix mă chinuiam să o bag în coș (da, am luat și așa ceva), coșul mi-a alunecat cu tot cu cana care s-a făcut bucăți. Cred că m-am făcut roșieverdealbastră, mai ales că toți clienții s-au întors spre mine. În câteva secunde a apărut un angajat care nu știa cum să-și mai ceară scuze că nu m-a ajutat, mi-a luat plasele și m-a întrebat dacă îmi doresc altă cană. Am spus că da, i-am spus că doar atât doresc și am mers împreună spre casă să-mi plătesc cana și daunele provocate :D.

E incredibil cât de fain am fost tratată (zic incredibil, dar așa e defapt normal) – nu mi s-a permis să plătesc cana spartă și din nou mi s-au cerut scuze MIE pentru ceea ce s-a întâmplat.

Cana cumpărată o am și azi – aia din poză. 🙂

 

Comments

Oana • March 1, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ana Q. March 1, 2012 - 08:27 Reply

  Hey Oana!
  La multi ani cu ocazia zilei de 1 martie!
  O primavara frumoasa!

  • Oana March 1, 2012 - 09:43 Reply

   La multi ani, Ana! Si tu sa ai o primavara superba si calda! 🙂

 2. Roșcata March 1, 2012 - 09:48 Reply

  La multi ani, de martisor! 🙂

  • Oana March 1, 2012 - 11:43 Reply

   La multi ani, Roscato!

 3. Oana S. March 1, 2012 - 10:45 Reply

  Are you frickin’ serious?! Eu de fiecare dată eram ignorată când cumpăram de acolo, NICIODATĂ n-a venit cineva la mine ca să mă ajute cu ceva sau să mă întrebe de sănătate, ca să nu mai spun că se şi uita uneori tanti de la casă strâmb la mine fiindcă cumpăram chestii micuţe. Gen căni. E frumos cum te-au tratat, dar asta nu se întâmplă la toată lumea :)) Cred că depinde de cum au început angajaţii ziua, dacă şi-au băut cafeaua…

  • Oana March 1, 2012 - 11:45 Reply

   Pai ma gandesc ca angajatii se tot schimba, deci esti la mana lor. De asta nici nu avea rost sa dau numele magazinului, pentru ca tot timpu-s altii si cat de bine esti tratata de ei depinde. Aia cu care am interactionat eu au fost tare draguti :).

 4. nuagedepleurs March 1, 2012 - 14:06 Reply

  La multi ani de martisor, sa ai o primavara minunata si plina de culoare. 🙂

  • Oana March 1, 2012 - 15:09 Reply

   La multi ani, Anca! O primavara superba!

 5. Andra :) March 1, 2012 - 15:10 Reply

  Ah, povestea asta m-a facut sa-mi amintesc de o boacana de-a mea, cand am spart in supermarket o sticla de ulei – de un litru 😀 Cata fericire pentru cei care au trebuit sa curete dupa mine… Si am si platit sticla
  La tine macar a fost mai usor de curatat 😀

  • Oana March 1, 2012 - 16:52 Reply

   Si nici n-am curatat si mi s-au cerut si scuze :)).

 6. Aliceee Traveler March 2, 2012 - 00:23 Reply

  Asa ceva mai rar. Se vede ca tipul a fost atent la orele de managment al calitatii 🙂

  ps: sa ai o primavara frumoasa!!

  • Oana March 2, 2012 - 08:11 Reply

   Hi, hi, da! Si tu sa ai o primavara superba, Alice!

 7. Oamenii dau valoare locului II... sau nu! | Oana Kovacs

Leave a Reply