Oana Kovacs

12

Oamenii care trezesc violența în mine

După cum știți, eu sunt o inocentă și-o pură și-o pacifistă până-n pânzele albe, dar vă zic eu acuma un mare secret. Există câteva categorii de oameni care scot tot ce-i mai rău din mine, inclusiv cheful de a-i bate.

cine-trezeste-violentasursă foto

Cine? Oamenii care postează în grupuri de Facebook că-și caută job. Zilnic. Și de 10 ori scriu up ca să apară sus mesajul pe grup. Ce le-aș face? Le-aș da cu un teanc de CV-uri una după ceafă. Probabil nu s-ar prinde nici așa că nu-i caută angajatorii pe Facebook, ci așteaptă ei să fie căutați pe site-urile de specialitate, pe site-urile companiilor, să primească CV-uri de la cei interesați în persoană and so on and so forth.

Cine? Oamenii care comentează non-stop că nu vor să fie tăguiți în poze pe Facebook, dar nici nu-și blochează chestia asta din setări și, și, șiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pun ei toate căcaturile de poze cu plăntuțe, cu bebeluși, cu floricele pe care fac pipi căței și dau tag la 25 de persoane. Ce le-aș face? Le-aș lăsa numărul de telefon pe un site porno. Muahahahahah!

Cine? Bloggerii care se cred mari și tari și fac niște greșeli de gramatică de te doare mintea. Citez dintr-o postare văzută de mine azi: Ce-l mai frumosCe le-aș face? Le-aș băga DEXul undeva. Oricare din locurile la care v-ați gândit will do.

Cine? Cei care își dau cuvântul și dispar ca măgarii în ceață când se dovedește că nu valorează nimic cuvântul lor. Ce le-aș face? Nimic. Mă rog, m-aș bucura să aibă nevoie de mine într-o zi și eu să le dau nimic. Un nimic mare. 🙂

Cine? Cei care nu răspund la întrebări. Dacă eu întreb cât e ceasul, nu-s interesată ce-a mâncat X alaltăieri, la fel cum dacă întreb de unde pot să cumpăr o înghețată nu-s curioasă că soacra vecinului și-a luat mașină de tuns oi. Ce le-aș face? I-aș adormi și le-aș tatua semnul întrebării pe un obraz și cel al exclamării pe celălalt.

Cine? Cei care îmi solicită un serviciu, îmi forțează oarecum mâna să-l ofer și când vine momentul să beneficieze de el mă lasă cu ochii în soare. Și cu timpul pierdut aiurea. Ce le-aș face? Le-aș da și eu țepe când îs mai ocupați și când le este lumea mai dragă.

Cine? Cei care îmi datorează bani și se fac că plouă. Ce le-aș face? Don’t even get me started! Ăștia-s cei mai urâți, nesimțiți, mizerabili și ipocriți oameni din lume. Pentru ăștia mi-aș dori să am o tigaie, un par de baseball și alte obiecte contondente.

Dacă vă întrebați acuma câtor oameni le-am sărit la gât, o să fiți dezamăgiți să aflați că n-am bătut pe nimeni. Am eu metodele mele de a mă face remarcată, la urma urmei, violența chiar nu mă caracterizează, mă calmez înjurând bine și găsind metode mai inteligente de a gestiona diverse situații.

Comments

Oana • October 22, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Chatte October 22, 2013 - 08:11 Reply

  Aia cu DEX-ul e favorita mea. :)) Imaginea vizuala creata in urma descrierii e priceless. =))

  • Oana October 22, 2013 - 09:47 Reply

   Imi imaginez ce ti-ai inchipuit. :))

 2. cotos October 22, 2013 - 10:36 Reply

  Azi e o zi din aia, asa-i???

  • Oana October 22, 2013 - 12:51 Reply

   A fost. Am tras aer in piept intre timp. Si-am coborat si un numar de sfinti. :))

 3. Andra C (@AndraC4) October 22, 2013 - 10:57 Reply

  :))) iti cumpar o tigaie? cred ca are bunica-mea pe la Salas una din aia veche de fier 😀

  • Oana October 22, 2013 - 12:53 Reply

   Una de fier… good point!

 4. Sorin October 22, 2013 - 16:28 Reply

  Now that’s racist ! Keep calm and …wait! Aint nobody got time fo dat !

  • Oana October 22, 2013 - 19:09 Reply

   Huh? Racist ce?!

 5. Mâzgălica October 22, 2013 - 23:14 Reply

  Eu mă transform când vecinul de alături se hotărăște să asculte muzică. Și nu o ascultă doar el ci întreaga populație pe o rază de 1 km. Mă ia cu amețeli și fierb de furie când începe duminica dimineață cu “Yes Boss”.
  Și ce mă enervează mai mult este că a început să-mi placă melodia :))

  • Oana October 23, 2013 - 06:53 Reply

   Ha, ha, m-ai facut curioasa de melodie! :)))

 6. Ochiul babei October 27, 2013 - 21:20 Reply

  Oana, astea fiind categoriile cu pricina (ii am si eu in colimator) si fiecare avand muuulti reprezentanti, a mai ramas cineva???

  • Oana October 28, 2013 - 06:05 Reply

   Sigur se vor mai gasi cu timpul. :))

Leave a Reply