Oana Kovacs

11

O mare de frustrare

glont-ponta

sursă foto

Sunt frustrată. Cred că în viața mea n-am fost așa frustrată ca astăzi, așa nervoasă, dezamăgită, supărată. Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată așa înșelată și nu-mi amintesc să fii avut vreodată sentimentul ăsta că mi se va forța mâna să plec din țară. De două săptămâni încoace mă gândesc, pentru prima dată în viață, foarte serios, la faptul că deși nu am fost niciodată pro-plecare, s-ar putea să fiu forțată să fac asta la un moment dat. Și n-aș vrea. Dar nu vreau nici să devin sclav în țara asta în care hoția e ridicată la rang înalt și în care demnitarii ne tratează ca pe niște cerșetori.

Mă-ndreptam spre casă de la secția de votare când am auzit declarația mizerabilului ăla nenorocit de Meleșcanu, care îndemna oamenii să plece de la Paris la Nancy (la aproape 400!!! de kilometri), să voteze acolo, că doar Nancy e ”un oraș superb”. Nu contează că oamenii ăia care stau la coadă n-au plecat de bine ce le era din România, că-și rup din puținele lor zile libere ca să stea ore întregi la coadă pentru a beneficia de un drept a lor (care numai drept nu e), tot ei trebuie să mai dea o grămadă de bani și să plece în alt oraș, să parcurgă vreo 800 de kilometri pentru că el și gunoiul ăla care a avut actuala lui funție până acum câteva zile n-au vrut (că de putut se putea) să ofere condiții decente de vot.

Două gânduri îmi mișună prin minte la ora asta:

1. NU vreau să plec. Majoritatea celor care contează pentru mine sunt aici. Dar am ajuns totuși să iau în calcul posibilitatea de a lăsa România în urmă.

2. ”Cum nu vii tu, Ţepeş doamne?”

Comments

Oana • November 16, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miștotică November 16, 2014 - 20:21 Reply

  Problema e că nu ești deloc singura în situația asta. Eu cu siguranță voi pleca! Ar mai fi o soluție, dar n-ai cu cine

  • Oana November 17, 2014 - 11:40 Reply

   Hai sa vedem ce se intampla de-acuma. Nu ma asteptam la acest rezultat. 😀

   • Miştotică November 18, 2014 - 14:33 Reply

    La mine plecatul rămâne chiar și după acest rezultat.

    • Oana November 18, 2014 - 14:58 Reply

     Eu sper la mine sa nu fie cazul. Nu de alta, dar niciodata nu am avut planuri in sensul asta si nu-mi doresc (cel putin acum).

 2. Roberts November 16, 2014 - 20:27 Reply

  nesimtire maxima! astora nu le mai este frica si jena de nimeni si de nimic! Tepes, vino si fa curat!!!

  • Oana November 17, 2014 - 11:40 Reply

   Aproape ca-mi vine sa zic ca le-am aratat noi lor. 😀

 3. Ioana November 17, 2014 - 13:30 Reply

  Melescanu a fost de o aroganta si impertinență care m-au șocat, pur și simplu. Un nesimțit care s-a plimbat până la Paris și înapoi pe banii nostri.

  • Oana November 17, 2014 - 13:33 Reply

   Pai el avea bani de plimbari, ce-i pasa de fraierii care n-aveau decat sa viziteze un “oras superb” ca Nancy? 🙂

 4. O sumă de idei | Oana Kovacs
 5. Cris-Mary November 19, 2014 - 16:59 Reply

  Si pe mine ma bate gandul si poate intr-o zi voi face pasul asta si cred ca nu il voi face pentru mine ci pentru urmasii mei care sper sa vina pe lume intr-o tara unde drepturile ii sunt respectate, macar atat.

  • Oana November 20, 2014 - 10:28 Reply

   Eu tot sper ca va fi bine la noi. De asta tot iau si eu atitudine cand ma calca cineva pe coada. Sper sa dau un exemplu.

Leave a Reply