Oana Kovacs

16

Să ne scoatem ochii cu mărețele realizări

 sursă foto

Anul ăsta se împlinește un număr rotund de ani de la terminarea școlii generale. Din-ăla foarte rotund :)). Și cum planul de a merge în toamnă la școală și a ne pune-n bănci să-i dea lacrimile de crocodil domnului învățător când ne vede au eșuat din motiv de mutare a lui la altă școală, am regândit situația și se pare că suntem la un plan B.

Și planul B = o întâlnire cu toți colegii unde va fi invitat și cel care ne-a ghidat pașii până-n clasa a opta. Da, am avut un domn protector și interesat de soarta noastră!

Și ca să punem bazele unei întâlniri de genul ăsta, ne-am apucat din timp, un grup pe facebook, o șuetă live cu ăștia care mai suntem pe plaiuri mioritice și tot așa. Și cum subiectul ăsta e ”trending” zilele astea-n viața mea, încep să mă întreb de ce oare ne întâlnim?

Prea multe în comun nu avem! Altfel am fi fost prieteni, nu? De lucrat, lucrăm fiecare-n alt domeniu, deci nu vor fi engineer jokes sau copywriters’ corner. Totuși, s-ar putea ca asta să atârne greu în balanța întâlnirii. Pentru că după ce ne vom hăhăi amintindu-ne de năzbâtiile din cei 8 ani în care ne-am salutat zilnic, va trebui să mai rumegăm și alte subiecte.

Și asta mi se pare mie o situație cu potențial comic maxim. Mă abțin să zic mai multe pentru că nu știu cine stă geană pe mine, deși eu eram printre puținii pasionați de lectură și s-ar putea să am surpriza să aflu că cititorii mei sunt de fapt doar trei: mama și bunica. Aștept totuși cu nerăbdare momentul în care vom sărbători cei 10 ani trecuți de când am întors foaia spre o altă etapă din viață – liceul. Cu siguranță vom avea ocazia să ne scoatem ochii cu mărețele realizări, mai ales că preludiul se desfășoară as we speak.

Comments

Oana • March 13, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Mihaela Alexandrescu March 13, 2012 - 09:26 Reply

  Ai fi surprinsa cat de multa lume te citeste “pe la spate” daca pot sa ma exprim asa. Mie mi s-a intamplat sa fiu citita luni/ani de-a randul in tacere si apoi sa mi se tranteasca un comentariu de toata frumusetea (si tot plansul pentru mine) din partea unei foste colege de facultate. I got over it insa tot il tin minte.

  • Oana March 13, 2012 - 09:55 Reply

   Am luat in considerare si asta, sa stii :). Oricum deja am o lista intreaga de care-s super mirata ca citesc :)).

 2. Oxy March 13, 2012 - 11:03 Reply

  Eu astept intalnirea de 10 ani de la liceu! 😀 la Paris!!! 😀

  • Oana March 13, 2012 - 12:12 Reply

   Aia DA! 🙂

 3. Ana Q. March 13, 2012 - 11:31 Reply

  noi nici macat nu ne-am intalnit atat de bine ne-am inteles. anul trecut trebuia sa se faca intalnirea de 10 ani de la terminarea scolii generale si n-a dat nimeni niciun semn…
  oricum ne-am cam pierdut urma…

  • Oana March 13, 2012 - 12:13 Reply

   Is curioasa cum va fi la noi, pentru ca deja apar conflicte… Si unii oameni mi se pare ca au ramas tot la nivelul de acum 10 ani :D.

 4. adizzy March 13, 2012 - 14:34 Reply

  mie mi-ar fi groaza de o astfel de intalnire, fiindca majoritatea din generala sunt “realizati” peste mari si tari si prea putini am ramas in tara sa pierdem timpul la facultate (cam tot aceasi din generala am fost si la liceu colegi). Doar cativa suntem pe aici si cu aia oricum comunic des 🙂 “deci tu fatah am fost la praga in concediu fatah”

  • Oana March 13, 2012 - 17:58 Reply

   Sa-mi aduci aminte in legatura cu cei plecati din tara sa-ti dau niste linkuri de pe youtube :)).

 5. andrei March 13, 2012 - 15:14 Reply

  inca nu am avut intalnirea de 10 ani de la liceu dar urmeaza foarte curand. Imi povestea o prietena care tocmai se intorcea de la o astfel de intalnire ca e super naspa pentru ca fiecare trebuia sa iasa in fata “clasei” si sa isi povesteasca realizarile. Ceea ce e nasol. Oricum mai toti le infloreau…

  • Oana March 13, 2012 - 17:59 Reply

   Auch! Asta cu vorbitul in public e eterna problema, cand trebuie sa te si lauzi e si mai tragic :D.

  • brontozaurel March 13, 2012 - 21:59 Reply

   Eu o am pe cea de zece ani de la terminarea liceului. Si da, asa tin si eu minte ca e, cu iesit in fata si insirat realizarile, ca pe vremea cand eram in liceu am participat si eu la unele intalniri din astea de-ale fostilor elevi ai liceului.

   Cum ar fi oare daca as incepe sa turui zambitoare ca n-am terminat facultatea (una din ele chiar am lasat-o balta dupa ultimul an, inainte de licenta, deci n-ar fi chiar minciuna), sunt somera (ma rog, nu lucrez cu acte) si ma droghez (ok, si asta trasa de par)? Eventual sa mai bag si o tentativa de omor pe acolo 😀 Nu ca as avea ceva cu fostii colegi sau profesori, am chiar amintiri super faine din liceu 🙂

   PS – Faina poza 😉 (a se tine cont de faptu’ ca mie nici macar nu-mi plac copchiii mici)

   • Oana March 14, 2012 - 02:22 Reply

    Ah, aia cu drogurile ar fi mortala :)). Si mie imi plac copiii cam la fel ca si tie, in poze :D.

 6. raisa March 13, 2012 - 22:59 Reply

  pune-ma pe lista alora care -surpriza! te citesc 🙂 si ai grija ce zici ca uite, niciodata nu se stie cine te urmareste (din umbra cum zici tu:))sau poate ca da??.. te-am pupat, dupa intalnire astept un raport exhaustiv!

  • Oana March 14, 2012 - 02:20 Reply

   Ai, ai, ai, pregateste-te! Daca o sa avem parte de dedicatii (INTELEGI tu!), cred ca mor acolo :)).

 7. Miss I. March 14, 2012 - 12:55 Reply

  Eu nu cred că o să am o astfel de reîntâlnire, cel puțin așa ne-a zis diriga când am terminat clasa a VIII-a. Bine, e și o altă situație, eu am făcut gimnaziul în altă parte decât școala primară, deci nici nu știu dacă ar trebui să merg la două întâlniri, ca să o văd și pe doamna învățătoare și pe colegii din I-IV. Eh, mai e timp 😀

  Distracție plăcută la revedere, aștept raportul 😛

  • Oana March 14, 2012 - 16:11 Reply

   O sa povestesc, fii sigura :P. Oricum “marele chef” va fi abia la vara pentru ca multi abia atunci vin in tara.

Leave a Reply