Oana Kovacs

4

Muzica ne umple de emoții

M-am uitat în pozele de astă vară de pe Facebook. Și în multe, comentarii legate de camarero, personaj făcut celebru de Connect-R. Și m-am umplut de emoție! Nu-s fan Connect-R, dar am o grămadă de aminitiri de la fostul meu job care se leagă de ”melodia verii”. Inside jokes, poze stupide, glume, râs cu lacrimi, cafele băute-n soare și multe altele.

Și n-o fi Vara nu dorm opera unui clasic, dar cred că și la 80 de ani melodia asta o să-mi amintească de una din cele mai frumoase perioade din viața mea.

Și nu întotdeauna muzica bună ne trezește emoții, după cum am dat și eu din casă mai sus :)). Și deși aș vrea să vă dau pe spate acum cu a mea cultură muzicală, alt exemplu care îmi vine în cap e… Radio Antena Satelor, că asta asculta bunică-mea dimineața la bucătărie și ăsta era primul lucru pe care-l auzeam când deschideam ochii să mă pregătească de mers la grădiniță.

Dar Vama Veche, cu 18 ani ați ascultat la majorate? Noi (eu și prietenii mei adică) da! Și cântam din tot sufletul de parcă ăla ar fi fost cântecul vieții noastre.

Nu-i de mirare că muzica se poate descrie și așa:

sursă foto

Comments

Oana • November 14, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. bloodie November 14, 2012 - 14:34 Reply

  Asta e melodia mea de 20 de ani: http://www.youtube.com/watch?v=MlMiMyVtxMA 🙂 Plina de emotie. Las clasica celor de la Voltaj altora.

  • Oana November 14, 2012 - 22:07 Reply

   Eu am o gramada. Si totusi, la nevoie, primul exemplu care mi-a venit in cap a fost conectăr. Trist!

 2. Andra November 15, 2012 - 18:49 Reply

  Cred ca numai daca am fi de piatra am putea sa nu asociem macar o melodie cu un anumit eveniment sau moment din viața noastră. Mie cel mai mult îmi plac melodiile care îmi amintesc de anumiti baieti :P. Si cand aud Bailamos, a lui Enrique Iglesias, zici ca ma teleportez direct inapoi la vreo 14 ani, la Navodari, in niste umbrelute din alea de se invarteau tare si sus :))

  • Oana November 15, 2012 - 20:45 Reply

   Ahhhhh, tabere? 😀
   I know the feeling.

Leave a Reply