Oana Kovacs

8

Muzică și culori

Cei care mă urmăresc pe Pinterest au observat că-n ultimele săptămâni am dat în patima machiajului, dacă se poate considera și ăsta un viciu. (Să vă zic clasicul click aici ca să mă laud cu boardul meu?) Așa că numai bine îmi pică evenimentul de mâine organizat de Avon, parte din campania Află culoarea orașului tău, pentru că în piața Unirii de la ora 16 va fi mai mult decât un concert Antonia (cum sună?) – se vor ține lecții de make-up profesional (iupiiiii, umbrele făcute din pensulă nu-mi ies și aș cam vrea să învăț), se vor dezvălui secrete, se vor oferi premii, dar, așa cum se cuvine, se va vorbi și despre campaniile sociale Avon.

Campania promovează gama Color, colecție din care eu am rimelul bidinea (pe numele lui de scenă Mega Effects). Râdeți voi, râdeți, dar nici nu știți ce mișto e! Adevăru-i că și pe mine m-a surprins, că eram tare mirată de periuța neconvențională. Pe mine mă bucura inițial că-i maro (prefer rimelul maro, arată mult mai natural, mai ales că părul meu e blond închis – șaten deschis – depinde cine observă).

rimel-maro-avon-mega-effects

Și în caz că ați observat porțile acelea colorate din piața Libertății, acelea vor fi folosite mâine în cadrul petrecerii (dacă e muzică și machiaj nu poate fi decât party, nu?) pentru a alege culoarea orașului nostru.

Cine mai vine? Dacă vreți să ne întâlnim, dați-mi un mesaj pe Facebook, fie pe pagina blogului, fie pe profilul meu, eu voi fi acolo un pic după ora 4. 🙂

Si invitatia oficiala, ca asa e frumos, nu? 🙂

Timisoara_Flyer Antonia AVON_iulie2013 105x148mm-01

Comments

Oana • August 7, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ana Q. August 7, 2013 - 11:22 Reply

  Am si eu rimelul ala de la Avon de la DigitalDivas si imi place tare mult. Se aplica usor si rezista pe gene.

  • Oana August 7, 2013 - 12:22 Reply

   Ah, deci nu-s doar eu incantata. Eu m-am caznit sa scot periuta din el si ma gandeam ca nu o sa imi placa, dar I love it. 😀
   Bidineaua <3!

 2. Deme August 7, 2013 - 13:28 Reply

  Sună foarte mişto, dar… eu scap de la muncă la ora 7. Cât durează eventul de mâine? 🙂

  • Oana August 7, 2013 - 14:10 Reply

   Deme, fix acum am dat mail sa intreb. 🙂

  • Oana August 8, 2013 - 06:52 Reply

   Inca nu am aflat… estimez eu ca vreo doua-trei ore.

 3. Ați aflat care e culoarea orașului? | Oana Kovacs
 4. Hapi August 9, 2013 - 12:06 Reply

  N-am aflat care-i culoarea orasului de acasa, mama zice ca portocaliu e codul anuntat la TV … dar rujurile alea le-as vrea pe toate, sunt addicted 🙂 Rujuri, panfofi, oje.

  • Oana August 9, 2013 - 12:52 Reply

   Ah, Hapiiii, si eu cu rujurile. Dragoste fara limite. 😀

Leave a Reply