Oana Kovacs

3

Momentul perfect (lamentari de gagici)

Exista un moment perfect pentru orice.
Momentul perfect ca sa te apuci de invatat sau scris la licenta/dizertatie/doctorat/etc e atunci cand ai toata casa intoarsa pe dos si e nevoie sa faci curatenie urgent.
Momentul perfect sa te patezi cu inghetata e atunci cand ai o rochie deschisa la culoare, numa’ ce-ai plecat de acasa si ai de umblat toata ziua.
Momentul perfect ca sa ti se duca un fir la ciorap e atunci cand ai de facut ceva poze oficiale si esti si in intarziere, deci no chance sa fugi doua strazi mai incolo sa iei altii identici. Eventual ramai si fara baterie la telefon si optiunea suna un prieten pica.
Momentul perfect ca sa ti se termine bateria la telefon e cand trebuie sa te intalnesti cu cineva si nu ai stabilit un loc exact.
Momentul perfect sa te jeneze de sa-ti vina sa mori o pereche de pantofi superbi si cu toc inalt, business, e cand ai o delegatie in vizita si trebe neaparat sa alergi dupa ei toata ziua. 
Momentul perfect ca sa faci curatenie e cand ai de invatat sau de facut proiecte, atunci brusc vei observa ca totul e plin de praf, hainele-s aruncate in toata casa si masina de spalat cere sa fie folosita. Daca nu faci asta, nu o sa te poti concentra.
Momentul perfect sa casti e in biserica, la o nunta unde esti domnisoara de onoare si toata lumea e cu ochii pe tine.
Momentul perfect sa spui o prostie e cand cunosti pe cineva nou sau cand esti in fata unei multimi. Nimic nu se compara cu asta. Trust me.
Momentul perfect sa izbucnesti in ras e la ora unui profesor sever cand e liniste maxima.
Momentul perfect sa incepi sa sughiti e in timpul unei ceremonii.
Momentul perfect sa te impiedici si sa pici e cand toata lumea e cu ochii pe tine si te bucuri ca nu ai nimic de zis. 
Momentul perfect sa uiti sa iti pui telefonul pe silent si sa sune strident e la opera sau la film.
Momentul perfect pentru o vizita neanuntata e cand te certi cu iubitul/iubita.
Momentul perfect sa se ia apa e cand trebuie sa faci un dus pentru ca efectiv puti.
Momentul perfect ca sa pice netul e atunci cand lucrezi la un proiect important, ai de trimis un milion de mailuri si ai o gramada de taburi deschise.
Momentul perfect sa ti se termine bateriile de la aparatul foto/camera de filmat e atunci cand esti la concertul vietii. Mi s-a-ntamplat si mie pe la 15 ani si am luat-o in tragic pana cand Sarah Connor nu a mai fost cantareata mea preferata.
Momentul perfect sa adormi e atunci cand ai un examen important sau o intalnire la care nu poti sa intarzii.
Momentul perfect sa fii intr-un tren care intarzie e atunci cand ai de prins altul de legatura si ai cam un minut intre ele. 
 


Comments

Oana • May 14, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. ioanamiroiu May 14, 2011 - 18:57 Reply

    Articolul ăsta e atât de "truuu" 🙂 Mă recunosc şi eu în multe, dar ultima m-a scos din minţi. Am folosit cele mai urâte cuvinte pe care le ştiam ca să formulez înjurături la adresa CFR. În minte, sigur, că sunt o domnişoară, nu-mi permit să înjur ca o boschetăriţă prin Gara de Nord :))

  2. adizzy May 15, 2011 - 12:58 Reply

    adevar graiesti! legat de primul, dupa ce faci curat, ti se face foame, dupa ce mananci, e murdarie, deci iar tre sa faci curat …

  3. Josephine May 16, 2011 - 17:47 Reply

    Ca-n legile lui Murphy dar varianta feminină românească. :))

Leave a Reply