Oana Kovacs

3

Minte-ma frumos!

Sunt in perioada zilelor de nastere. Oficial. E o luna si ceva in care fiecare zi de joi reprezinta ziua cuiva + alte zile de nastere care nu pica joia.
Evident, ma agit pentru cadouri – imi place sa merg prin magazine, sa aleg tot felul de nimicuri, sa ma uit pe net, sa planuiesc din timp ce as putea sa iau, sa ma gandesc cum sa impachetez, ce chestii noi si nemaifacute sa “implementez” ca sa fie ceva iesit din comun si sa aiba amprenta mea personala, fiind totusi potrivit destinatarului.                                    
Si fiind intr-asa o perioada, ajung la una din eternele probleme din ograda proprie. Problema e ca sunt unii care indiferent cat te dai peste cap sa ii surprinzi si sa le oferi ceva, nu is impresionati si mai si vin cu scuze de 2 lei dupa ce arunca o privire in scarba la cadoul ales cu greu. 

Aici era o intreaga teorie a chibritului despre relatia mama-fiica din prisma ocaziilor de facut cadouri dar s-a dus cu buna intentie pentru ca imi propun sa nu ma mai enervez :D.

 Concluzie: eu vreau sa fiu mintita. Cer sa fiu mintita, cum ar zice Delia, cu zambetul pe buze si cu multa bunavointa. Vreau sa fiu mintita frumos, sa nu ma prind. Vreau sa fiu mintita cu nesimtire, cu pasiune. Vreau sa fiu mintita si sa raman cu sentimentele intacte punct.

Si by the way, eu chiar fac niste cadouri faine ;-).

Comments

Oana • April 13, 2010


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andra April 20, 2010 - 20:49 Reply

  Si pe mine ma enerveaza oamenii care nu apreciaza cadoul. In loc sa aprecieze ca-ti dai interesul, ca ai putea sa nu le cumperi nimic sau sa le dai ce stiu eu… 50 de lei si sa scapi. nu?
  Ma primesti in club? in situatia asta si eu vreau sa fiu mintita 😛

 2. Litera 13 April 21, 2010 - 20:14 Reply

  I totally feel you, Andra!!! Ii foarte frustrant sa te agiti super mult si sa ai partea de o reactie dezamagitoare, mai ales din partea cuiva apropiat pentru care te dai peste cap. Welcome to the club :))!

 3. adeline May 21, 2010 - 19:54 Reply

  oana…sa stii ca eu nu am nici o problema in ceea ce priveste modul cum arata cadoul…asa ca tinand cont ca se apropie 3 iunie…eu nu ma supar orice as primi(sa stii ca glumesc)…

Leave a Reply