Oana Kovacs

5

Mincinoșii mincinoșilor

Tot ”survolând” internetul am dat peste un top al celor mai mari minciuni (și nu, aia cu ”Mi-a mâncat câinele tema” nu e printre ele :D) și din topul ăsta am zis să împărtășesc și cu voi ca să nu mă distrez singură că nu-i frumos :).
Cea mai penibilă și incredibilă minciună EVER mi se pare cea a lui Oral Roberts, un teleevanghelist penticostal care a spus că Dumnezeu, prin intermediul lui a înviat morți. Când i s-au cerut detalii, a spus că a înviat din morți un bebeluș care murise în timpul predicii lui. Nefiind tocmai cea mai credibilă chestie pe care el putea să o emită, a evitat să dea detalii și ”followerii” lui au spus că mai bine nu discută despre minunile astea. Ca să nu râdem noi ăștia mai păcătoși de inepțiile lui oare?
Ia ghiciți la ce s-a gândit viitoarea ”miresică” Jennifer Carol Wilbanks când ideea nunții a speriat-o? După dispariția ei de acasă și găsirea ei safe and sound a zis că a fost răpită și violată de un bărbat latin și o femeie albă. Când s-a aflat adevărul, domnișoara a rămas domnișoară și a făcut închisoare și muncă în folosul comunității. Fostul ei viitor mire s-a căsătorit. Evident, nu cu ea :D.
O altă minciună care a prins (inclusiv la noi, știu pe cineva care mi-a jurat că povestea e 100% adevărată :))) a fost cea care a lansat ”The Blair Witch Project”, cum că filmările găsite ar fi fost pe bune și așa mai departe. Că nu e un film și că tinerii ăia chiar au trecut prin multe :D. Bună strategie de promovare, guys! 
Eu nu țin minte să fi inventat vreodată ceva atâta de nerealist, în principiu pentru că nu mă pricep deloc la mințit (my thing e să fac gafe, nu să mint).
Voi ați inventat vreodată ceva megaaaaaaaa cusut cu ață albă? Și să mai și susțineți până-n pânzele albe 🙂 
  

Comments

Oana • September 16, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Suflet de curva September 17, 2011 - 08:42 Reply

  Te invit pe blogul meu sa gasesti oameni care cred ca tot ce scriu e imaginatie… Si li se pare cusut cu ata alba :-?? si habar nu am de ce…

 2. ex-silentio September 17, 2011 - 09:28 Reply

  Eu am problemă cu minciuna, și anume … NU POT SĂ MINT!!! 🙂 Când eram mai mic am încercat, dar mă dau de gol, roșesc, nu știu ce să fac cu mâinile, mă încurc în ce zic, așa că am renunțat.
  Legat de Blair Witch, s-au inspirat din Cannibal Holocaust. Cine a văzut Cannibal Holocaust inainte și-a da seama că nu e nimic original în Blair Witch Project.

 3. Oana September 17, 2011 - 21:13 Reply

  Suflet, am intrat pe blog.
  Ex, si eu ma dau de gol cand mint :))). Cannibal Holocaust e cumva ala filmat tot in stil documentar in ceva trib?

 4. Oana September 17, 2011 - 21:14 Reply

  Hai ca am cautat eu pe wiki. Ala e, am vazut o parte in a 12-a, pe sarite ca am zis ca vomit daca vad tot.

 5. ex-silentio September 19, 2011 - 10:46 Reply

  Da, dacă ți-a venit să vomiți, ăla e :).

Leave a Reply