Oana Kovacs

1

Merg la concertul Nicu Alifantis & MOZAIC Band

coperta-alifantis-mozaicsursă foto

Anul ăsta mi-am propus să mă culturalizez în continuare, nu de alta, dar viața e mai frumoasă de când merg la teatru în mod constant. Și mare mi-a fost bucuria să aflu că sunt invitată de fetele de la PR Beta la concertul Nicu Alifantis & MOZAIC Band. Așa că n-am refuzat, o dată pentru că îmi doresc să merg la cât mai multe evenimente de genul ăsta și a doua oară pentru că mi se pare o manieră foarte mișto de a sărbători acest proiect al agenției timișorene (daaaaaaaa!) nou înființate.

Și nici măcar nu o să mă bucur singură de muzică pentru că am printre apropiați un prieten care e fan Nicu Alifantis și care va fi al meu + 1 la concert. Nu, nu merg cu iubitul, tz, tz, tz! Și e chiar înainte de Dragobete, tz, tz, tz! :))

Vă invit și pe voi. Și nu o zic doar așa. Există un concurs pe Instagram, numit Mozaic Cultural. Suprindeți o imagine care să reflecte sintagma asta și postați-o cu hashtagul #mozaic. As simple as that.

Nicu Alifantis himself și Flavius Neamciuc vor decide la cine merg premiile (o carte, un cd și trei invitații în total – vor fi împărțite la trei câștigători). Aveți timp de picture perfect până în 18, că-n 19 se anunță câștigătorii și-n 23 seara, la ora 20, la Filarmonică, ne vedem la concert.

P.S. Numele concursului mi-a adus aminte de ziua în care, la liceu fiind, am învățat ce înseamnă melting pot și de ce poate fi definită Timișoara așa.

Comments

Oana • February 5, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

  1. De weekend | Oana Kovacs

Leave a Reply