Oana Kovacs

3

Materialistă (de mică)

Se pare că ieșirile mele pre-teatru cu Anca mă inspiră. Nu de alta, dar aproape de fiecare dată după o astfel de discuție la cafea, vin cu idei de povestit pe blog. Aseară a venit vorba de amintiri din copilărie și mi-am adus aminte de un 8 martie care era bine ascuns într-un sertar al memoriei.

Să zicem că relațiile mele cu sexul opus nu s-au desfășurat niciodată într-o manieră foarte inteligentă când vine vorba de reacțiile mele. De exemplu, prin clasa a doua (cred), unul din colegii mei de clasă a vrut să facă un gest frumos (sau ce-o fi vrut el) și mi-a trimis un buchețel de flori în timpul unei ore prin alt coleg. Je, luată prin surprindere și nepregătită, n-am știut cum să reacționez, așa că am avut o ieșire fantastică. L-am convins pe colegul mesager să e cazul să ducă buchetul înapoi, așa că a făcut cale-ntoarsă cu florile.

Dar sângele meu verde de viitor posibil economist îmi fierbea prin vene încă din frageda-mi pruncie, așa că pe drum i-am cumpărat maică-mii alt buchet, m-am dus acasă și i-am trântit-o:

– Azi am primit un buchet de flori de la X. Dar l-am refuzat. Dacă-l luam, măcar nu mai dădeam banii pe altele!

branduse-8-martiesursă foto

Comments

Oana • February 12, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. O Oană February 12, 2014 - 08:56 Reply

  Vai :))) You made my day!
  Mi-ai adus aminte de o reacție pe care am avut-o când colegul de bancă din generală mi-a zis că mă iubește. M-am uitat groaznic de urât la el până s-a… corectat: ”Oana, te iubesc!… Adică te iubesc… părinții tăi, așa-i?”.

  • Oana February 12, 2014 - 09:24 Reply

   Hahahaha, săracul! :))))

 2. Andra February 14, 2014 - 19:10 Reply

  :)))) vai, Oana! :))))

Leave a Reply