Oana Kovacs

zara-flies-dark-blue-kurtmann
2

Martie

La mulți ani, dragi femei! Știu că se cuvenea să o spun în 8, dar din partea mea, n-avem decât să sărbătorim o lună întreagă, cine ne oprește?

Eu am început luna bine, am avut parte de un 8 martie plin de acțiune (am să vă povestesc într-una din zilele viitoare), am purtat (după 100 de ani, parcă) mărțișoare și am citit mult de tot – am ajuns la 10 cărți bifate, din challenge-ul meu de 30, așa că stau binișor și mi-am permis s-o las moale, apucându-mă de o carte în spaniolă, care nu merge într-un ritm așa rapid, că totuși, mama m-a făcut cu un ungur, de aia mă cheamă Kovacs, nu Martinez sau del Rey sau mai știu eu cum.

M-am pregătit pentru primăvară nu doar cu lecturi bune și purtat de mărțișoare, ci și cu niște rochițe, doar că planul de-acasă nu s-a potrivit cu cel din târg, așa că voi purcede la o nouă sesiune de cumpărături curând, tot pentru primăvara asta. Dacă una din rochiile luate de la Kurtmann îmi vine ca turnată și e și un model nemaipomenit de drăguț (bleumarin cu bulinuțe albe, cu talia marcată, cu un pic de dantelă sus și jos și nasturi la spate – de la Zara – un S perfect – mai găsiți M pe site dacă vă grăbiți!), zara-flies-dark-blue-kurtmann

și am purtat-o deja de mai multe ori, cealaltă rochie (roșie ca focul, să-mi surâdă norocul!) pe care mi-am luat-o are o croială ciudată rău și n-aș putea-o purta în rolul său original fără a fi arestată pentru indecență. Așa că o port ca bluză, că și-așa îmi lipsea o bluză roșie și eu nu-s omul care să dea înapoi de la improvizații. Deci, fiți atente doamnelor, de o vreți pe sora ei albastră, minim M să vă comandați dacă vă știți pe la mărimile S/38.

berschka-nadine-red-rochie-kurtmann rochie-bershka-rosie-kurtmann

Și da, ce se vede în spatele meu e baș Piața Roșie Darts Libertății din Timișoara.

Trecând peste episodul haine: babă v-ați ales? Eu da (anul ăsta am cedat tuturor superstițiilor lui Martie) – a fost ieri, în 9, cu soare și ieșiri frumoase în oraș.

Și înapoi la haine (ADHD much, Oana?) – deși trebuie să vă povestesc și de tunsoarea mea dezastru (tot zilele viitoare!) – că știu că unele din voi chiar se pricep – ce pantaloni recomandați de la Kurtmann? Ultimii mei blugi achiziționați nu-s suficient de elastici și nu-i bine, iar ieri mi-au picat ochii pe niște pantaloni colorați, îi găsiți pe Pinterest la mine. Or fi buni, or fi răi?

Gata, termin pe azi, revin mâine cu povestea celui mai activ 8 martie din istorie, poveste pe care alții au auzit-o deja de minim 5 ori. Și cu povestea celeimai epic fail tunsori din istorie! :)

credit foto rochie Zara & rochie (+ piață) roșie 

Comments

Oana • March 10, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. CristinaTM March 10, 2015 - 14:50 Reply

  Ce drăguță e rochia cu buline! Big like.

  • Oana March 10, 2015 - 14:51 Reply

   Merci!
   O am azi pe mine si e deja a patra oara cand o port, o ador!

Leave a Reply