Oana Kovacs

2

Maică-mea și bucătăria intergalactică

Un pic înainte să-mi iau eu zborul din cuibul părintesc, adică acum aproape doi ani, maică-mea a decis că e momentul pentru o nouă mobilă de bucătărie. Adică, dacă tot se muta fi-sa, măcar să nici nu găsească nimic când trece pe acasă și caută ceva.

Colac peste pupăză, apartamentul în care ne-am mutat noi era absolut mizer, așa că proprietara, ca o bună prietenă de familie a alor mei, ne-a dat voie să ne facem de cap și să aruncăm tot ce nu ne trebuie, deci mobila a fost făcută bucăți și a zburat! Evident, nu ne-am apucat să investim bani (mulți) într-o proprietate care nu ne aparține, așa că hop și maică-mea, s-a oferit să ne dea vechea ei mobilă de bucătărie într-o stare aproape impecabilă.

Și-n timp ce eu mă gândeam cu jind cum a mea progenitoare se va răsfăța într-o bucătărie frumoasă, luminoasă, cu mobilă superbă, țâr-țâr, mă și sună să merg să mi-o arate. Când am intrat în bucătărie, ce să văd? La soare mă puteam uita, dar la mobilă ba! O chestie gri-argintie care mă-nconjura de mă lua cu friguri și-n timp ce mama mă întreba cu zâmbetul până la urechi cum mi se pare, singurul cuvânt care-mi venea în mod natural în minte era ENGAGE!

pisica-speriata-funny

Și-n tot timpul ăsta îl simțeam pe Picard cum îmi suflă în ceafă!

captain-picard-star-trek

Comments

Oana • August 1, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andreea D. August 1, 2013 - 12:49 Reply

  :)) când copii nu-s acasă, părinţii îşi fac de cap.
  Ş-acum întreb şi eu, pentru a doua oară pentru tine, cât de rău poate fi?

  • Oana August 1, 2013 - 14:36 Reply

   Rau. Rau, rau, rau. Mie nu imi place deloc.
   Atata de rau incat de fiecare data cand intru duc mana dreapta la inima si zic Engage! :))

Leave a Reply