Oana Kovacs

8

Mai puțin internet

N-am renunțat la blog, nu vă fie teamă și nici nu vă bucurați de asta.

Plănuiam să scriu joi de la mare, marea noastră, pe care n-am mai văzut-o de 10 ani. Doar că… socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg și-n loc să plec la mare, am plecat de la lucru degrabă prin farmacii. Alex, prietenul meu, a avut un accident de mașină pretty fucked up.

Na, ideea e că în următoarea lună prefer să-mi petrec timpul cu el (nu e chiar imobilizat, dar nici departe de asta) în loc să blogăresc, s-o ard aiurea pe net sau să ies la sucuri cu fetele.

De povestit și dat detalii, sincer, nu mai am chef și nervi. O singură urare am, pentru toți cei care nu respectă semnele de cedează, nu acordă prioritate sau nu știu la ce ajută culoarea roșie de la semafor: fuck you!

mai-putin-internetsursă foto

Comments

Oana • September 8, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Lorelei September 8, 2014 - 10:35 Reply

  Uff, am vazut ca intrebai de guler cervical pe Facebook si am presupus ca a patit o nepatita din asta dar speram ca e mai usurica treaba :(. Oricum, multa sanatate si rabdare pana se recupereaza.
  Iar analfabetilor din trafic, trebuie sa recunosc ca eu le doresc cu pasiune sa faca cunostinta head-on cu un stalp, poate-poate se invata minte.

  • Oana September 8, 2014 - 13:49 Reply

   Da, din pacate nu e chiar usurica, are nevoie de o perioada destul de lunga de recuperare. Nu doresc la nimeni sa pateasca asa o chestie.

 2. Roxana September 9, 2014 - 10:22 Reply

  Imi pare rau ptr vestile “bune” pe care le dai. Multa sanatate lui si putere de a aborda lucrurile tie.

  • Oana September 9, 2014 - 11:52 Reply

   Merci, Roxana!

 3. Deby.ro September 15, 2014 - 04:26 Reply

  Insanatosiri grabnice, pacat, parca toti isi iau draga mea permisul pe bani 😉 Nu-i pot intelege de ce mai ies in trafic daca stiu ca nu sunt capabili sa conduca. Aveti grija de voi, si-mi pare rau .. pentru vestile astea foarte urate.

  Si anul viitor este timp de mare, sa stii ca uneori e mai bine sa sacrifici timpul tau pentru cineva iubit, decat pentru un bloc. O fi el parte din sufletul nostru, dar “jumatatea noastra” trebuie tare mult ajutata, mai ales cand este nevoie de noi .

  Sper sa fie bine! Multa sanatate 😉

  • Oana September 18, 2014 - 12:29 Reply

   Asa-i. merci 🙂

 4. crinutza September 23, 2014 - 10:25 Reply

  E mai bine Alex?
  Sper ca da!

  • Oana September 23, 2014 - 10:25 Reply

   Da 🙂
   A inceput si fizioterapia de azi.

Leave a Reply