Oana Kovacs

4

Mai putin si ma bateam pentru locul din autobuz!

sursa foto

Cu durere in suflet va anunt ca-n seara asta de la ora 20 nu mai aveti ce cauta in autobuzul Grolsch. Cum nu-s fana a tramvaielor, am decis sa schimb abonamentul pe 9 cu experimentul teatral, asa ca de la 8 PM ocup ultimul loc in acest autobuz. Avand in vedere ca am un program incarcat zilele astea, era cat pe ce sa ratez sa ajung la teatrul mobil, dar am avut noroc ca am fost pe faza, asa ca ma duc in seara asta sa vad care-i treaba cu Primul sarut.

E prima data cand particip la o piesa de genul asta si mor de curiozitate sa vad cum e.

Daca v-am facut curiosi si vreti si voi sa vedeti cam ce se-ntampla la noi in batatura (Timisoara, that is), va zic ca mai sunt cateva zile in care puteti merge si voi cu autobuzul Grolsch (sa faceti blatul fara sa riscati amenda) ca sa va culturalizati. Impart informatia cu darnicie ca nu mi-e teama ca-mi luati locul, pentru ca eu oricum nu voi fi disponibila. Dar nu puteam rata macar o reprezentatie, asa ca fac 13-14 pana plec de la munca si se face ora 8 seara.

Celelate piese, deci alea la care pe mine sigur nu o sa ma vedeti, sunt Marele Jaf, Maturizari Fortate, Prima cearta, Jocuri pe calculator si Red. Sunt fragmente din Asta-i tineretea noastra de Kenneth Lornegan. Actorii sunt Ioana Blaj, Paul Ipate si Conrad Mericoffer. Radu Iacoban e vedeta din Red. De ce e el vedeta, o sa aflati daca mergeti sa vedeti piesa.

Puteti sa va rezervati loc online, traseul va fi Posta  Mare – Piata  Marasti – Piata 700 – Piata Regina Maria – Catedrala – Consulatul Germaniei – Piata Iancu Huinade – Posta Mare, dar am dubii ca veti mai observa ce se-ntampla afara odata ce faceti check-in in autobuz.

Partea cea mai faina in legatura cu experimentul de teatru e ca nici macar nu va trebuie bilet in acest autobuz. De niciun fel! 🙂

P.S. Sa nu ziceti ca nu v-am zis ca-n Timisoara se-ntampla multe evenimente faine! 😀

Comments

Oana • July 5, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

  1. adizzy July 5, 2012 - 23:25 Reply

    aww ce fain! damned, iar ceva misto ce ratez 😐

    • Oana July 5, 2012 - 23:38 Reply

      Mai devreme sau mai tarziu te vei trezi mutata=n Timisoara :D.

  2. Glosch provoacă la teatru
  3. Primul Sărut | Oana Kovacs

Leave a Reply