Oana Kovacs

9

O lume paralelă

Nu știu ce se întâmplă în ultima vreme, dar tot aud întrebarea: ”Ce-i cu blogul? Ce rol are?”.

Ei bine, ladies and gentlemen, blogul e lumea mea paralelă, în care ajung în 95% din cazuri nervii mei. Un fel de recycle bin pentru a-mi păstra în viața reală (nu aia pe care o trăim ascunși după ecrane și în poze perfecte de Facebook, da?) buna dispoziție și zâmbetul pe buze.

Adevărul e că la fel de hotărâtă și pornită pe împărțit dreptate sunt și-n realitate, doar că mă temperează rapid prietenul soțul meu, care e mai cerebral și mă calmează atunci când eu mă duc prin diverse locuri (gen instituții publice – înțelegeți situația, nu?) pregătită de război.

Noroc cu blogul, scriu și dau afară tot ce-i rău. Dacă nu înțelegeți cum se poate, gândiți-vă la efectul unei spovedanii – mergi, spui tot ce te macină, primești iertarea și pleci cu sufletul ușurat.

Pentru mine, scosul relelor din sistem se face în scris.

Știu, ar fi frumos să aștern aici și lucrurile bune, nu doar pe cele negative, însă în ultima vreme, toate lucrurile faine care mi s-au întâmplat s-au legat de aspecte foarte personale ale vieții mele (asta apropo de faptul că o prietenă mă ruga să scriu pe blog de măritiș și să-ndemn lumea să ia exemplu :D) și eu apreciez discreția în astfel de cazuri.

Bine ați venit, deci, în lumea mea paralelă! 🙂

lume-paralela-despre-oana-kovacs

Comments

Oana • August 6, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Roxana August 6, 2015 - 09:11 Reply

  1. “Pentru mine, scosul relelor din sistem se face în scris.” – I can relate to this.
  2. Se pare că eu sunt mai amuzantă în viaţa reală (?)… aşa mi-a zis cineva la un moment dat, că pe blog nu sunt aşa funny (?) – nu ştiu dacă să o iau de bine sau de rău. 🙂

  • Oana August 6, 2015 - 09:28 Reply

   Si mie mi s-a zis recent ca “pe vremuri” eram mult mai amuzanta pe blog. :))

   • Roxana August 6, 2015 - 09:51 Reply

    La naiba… nu-i mai distrează nimeni pe oameni! Ce ne facem? aaaaaaa :))))

    • Oana August 6, 2015 - 09:55 Reply

     Ne bazam pe Andreea sa faca pe amuzanta :))

 2. dam167 August 6, 2015 - 09:51 Reply

  Univers paralel înseamnă o altă versiune a unui univers, nu ceva care merge pe lângă tine în care arunci câte ceva. Sunt sigur că sună mai bine dacă o spune Morgan Freeman.

  E incredibil cum unele femei pot scrie texte întregi care să spună de fapt ”povestesc ce și când am chef”, texte care uneori includ ”vindecarea sufletului” și alte înflorituri.

  Să scrii despre măritiș? serios? prietena ta pare heituibilă. Te provoc să scrii despre măritiș, că văd că nu mai vreți să-mi dați subiecte de heituială 🙂

  • Oana August 6, 2015 - 09:54 Reply

   Of, Dam! :))
   NU scriu despre maritis. Poti sa heituiesti pentru ca-s rea si nu vreau sa scriu.
   Merci de lamurirea cu universurile paralele, pai doar stii si tu ca-s o biata bloggerita pasionata de citit povesti si drame, si nu le am cu stiinta. 😛

 3. Laura August 6, 2015 - 15:31 Reply

  Să știi că am încercat și eu funcția terapeutică a scrisului pe blog, chiar zilele trecute. Încep să mă gândesc cum de am ratat acest beneficiu până acum…

  • Oana August 11, 2015 - 08:51 Reply

   La mine a avut acest rol de la incepu. 🙂
   P.S. No idea why, dar ai intrat in spam.

 4. Bagajul de vacanta – Travel light Girl – Ana Musat

Leave a Reply