Oana Kovacs

10

Le kid

Le kid in me și-a amintit că azi e ziua copilului.

sursă foto

Internațională sau mai puțin internațională, sfântul google știe, tre’ să vă zic 3 chestii pe care le-am auzit recent de la prietene și colegi, care m-au făcut să râd de una singură pe stradă și să-mi notez pe semnul de carte să scriu despre ele și pe blog.

Pentru mine cel puțin, îs atâta de stupido-comice, mai ales având în vedere tonul plin de învățătură pe care mi s-au zis și dragul cu care mi s-a explicat după că nu din răutate mi s-au zis.

Locul III îl ia domnișoara care mi-a fost parteneră de bancă și de toate în liceu cu minunata exclamație ”Dragă, nu mai fă SEO verbal cu mine!!!”. Eu încercasem să-i explic ceva de la lucru legat de termeni cheie și SEO. Eu nu mă prea pricep la explicat, ea la înțeles explicațiile mele și… ne-am lămurit de numa’.

Colegul meu (nu știu dacă-mi permite să dau numele :D) Butzy ia locul II cu ”O să te doară dinții și când o să bată vântul”. Asta pentru că m-am lăudat că merg să-mi albesc dinții. Sper să nu citească pe aici dentistul meu la care merg regulat și care refuză să mi-i albească. (Și nu mi i-am albit încă pentru că dentistul cu albirea a crezut că nu vin :D.)

Delia, adică ”aia care pictează pe pereții altora” ia locul I cu deloc-potrivita-pentru-ziua-copilului-exprimare ”Arăți ca o prostituată în poza asta!”. Dacă de obicei se mai amuză lumea pe seama mea că am moacă de copil sau de câine, am reușit să o am și de prostituată. Acuma sper numai să nu citească și maică-mea sau altcineva din familie ce scriu eu pe aici că nu o să mă mai creadă că blogul e locul ăla de pe net unde mă desfășor eu creativ.

La mulți ani, copii!

Comments

Oana • June 1, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Mihaela Alexandrescu June 1, 2012 - 09:10 Reply

  Apropo de ultima parte, eu nu pot sa ma dezvolt creativ chiar asa cum mi-as dori… ma citeste si mama dar mai grav si soacra (cand are ea chef sa investigheze sa vada ce mai fac si scriu) si de multe ori intelege total pe dos ce scriu si e … neplacut 😀

  • Oana June 1, 2012 - 09:29 Reply

   Si pe mine ma citesc unii din familie, dar ai mei sigur nu :D.
   Si daca m-ar citi, la cat is de sloboda la gura… cred ca ne-am certa des :)).

 2. Savoir Faire June 1, 2012 - 14:08 Reply

  Copilul din poza e chiar haios 😀
  Si de treaba cu albitul dintilor sunt interesat si eu, dar cum se face?
  Costa mult?

  • Oana June 1, 2012 - 15:54 Reply

   Se face detartrajul dintilor, se curata si apoi se aplica un gel si se sta la un fel de “lampa”. O sa stiu mai detaliat dupa ce o “comit”.
   Costa cam 1000 de lei, dar eu am prins o promotie :D.

 3. Savoir Faire June 2, 2012 - 05:49 Reply

  super, am sa te rog sa faci un fel de postare speciala dupa ce termini toata procedura :d

  • Oana June 2, 2012 - 21:29 Reply

   Chiar aveam de gand :).

 4. Ana Q. June 3, 2012 - 12:20 Reply

  la multi ani, Oana!
  Cel mai mult mi-a placut ce a zis colegul tau “or sa te doara dintii si cand o sa bata vantu`”
  eu mi i-am albit o singura data si 3 zile m-au durut ingrozitor. Ma bucur insa ca nu am ramas cu vreo sensibilitate aparte de atunci. Acum nu mi-as albi dar detrartraj to vreau sa fac, macar de 2 ori pe an.

  • Oana June 4, 2012 - 00:21 Reply

   Eu detartraj am tot facut si nu am avut nimic… Sa vedem acuma cu albirea… 😀

 5. Cum mi se lungește ”reading list” | Oana Kovacs
 6. Taci, crevete! #labirou | Oana Kovacs

Leave a Reply