Oana Kovacs

Last minute

Ăsta e primul din mulți ani când nu mă duc la PRbeta, asta nu înseamnă însă că fetele din agenție nu mi-au ținut și mie un loc.

PRbeta 2016 Timisoara

Motivele să nu mă duc sunt simple: zilele mele de ”școală” (am așa ceva) de la job sunt gata – ba chiar, dacă ar fi să fiu corectă aș zice că sunt gata până la mijloc de 2018 (atât de mult m-am educat anul ăsta, da!), zilele mele de concediu le țin pentru vacanțe și urgențe, iar problema ESG, care mă interesează pe mine cel mai tare, nici nu e atinsă deloc în cadrul conferinței, că nu prea are treabă cu comunicarea. Poate fetele se vor gândi la un eveniment dedicat CSR-ului pe viitor și aterizez și eu în primul rând, că n-au cum să evite partea de ESG atunci.

Știu că e foarte last minute, dar aș vrea să fac cadou biletul meu de intrare la conferință primei persoane care îmi va spune pe cine vrea să vadă și să audă vorbind.

Mie mi-ar fi plăcut să merg pentru Eftimie de la TNR, că e rău și-al dracu’ și mie-mi place asta-n scris. 🙂

Dau biletul primului venit pentru că e cam târziu pentru concursuri. Așadar, să aud! 🙂

Conferința PRbeta va avea loc în 11 mai la Biblioteca Centrală Universitară Eugen Todoran din Timișoara, în 12 mai urmând să aibă loc workshop-urile asociate evenimentului. Programul complet îl găsiți aici.

Comments

Oana • May 9, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply