Oana Kovacs

4

La vânătoare!

Ca o fată modernă ce sunt, mai fac cumpărături și pe net, deși destul de limitate – haine, pantofi și cărți, lucruri importante totuși. După cum am mai zis, cumpăr de pe Miniprix pentru că-mi plac la nebunie unele lucruri ale lor și în alte circumstanțe nu mi le-aș permite sau efectiv n-aș da ”o căruță de bani” pe ele – de ex. rochii Zara sau pantofi de piele în culori mai ciudate, chestii pe care nu le port toată ziua. Așa că pentru un shopper economicos ca mine, Miniprix este soluția ideală – vânez reduceri, aștept colecțiile noi cu sufletul la gură, mă enervez când ceva nu e pe stoc, fac echipă cu fetele și comandăm!
De ce cumpăr constant de aici? Pentru că…
Fiind prețuri accesibile, nu mă dau peste cap să returnez produsele când unele nu-mi sunt potrivite, chem prietenele și fiecare ia ce-i place și ce i se potrivește.
Au un sistem de transport extrem de fair, la produse de peste 100 de lei, transportul e gratuit, și dacă eu comand de 100 de lei și prin absurd din toată comanda mea se află pe stoc doar produse care totalizează câțiva lei, eu transportul tot îl am gratuit pentru că am avut intenția să cheltui cei 100 de lei :).
Au reduceri adevărate – adică din-alea ca afară. În august, am prins chiar finalul reducerilor de vară și după multe peripeții am făcut o comandă enormă, nu exagerez – minim 10 tricouri + pantaloni + accesorii pe care am plătit fix 95.5 lei :D. They sure know how to make a girl happy!
Acum, cu noua aplicație My dress up, mi-am lăsat și eu talentul de designer să zboare liber și am creat două ținute casual în care m-aș simți eu bine (deși mi-ar fi plăcut să am la dispoziție am multe accesorii pentru că sunt destul de sobre). Două ținute pe care n-am știut cum să le salvez așa că am procedat prin clasica metodă print screen…
                                      
La prima ținută îmi place la nebunie tricoul, cum se așează și pantofii. Pantalonii i-aș fi făcut un pic mai mulați și aș fi adăugat MULTE brățări aurii gen cea care o are manechinul la mână și geanta asta.
La a doua ținută aș fi armonizat culoarea pantalonilor cu cea a gecii și aș fi adăugat niște cercei mari, colorați, mai precis ăștia și un inel mare, ăsta.
Cu această postare m-am înscris și eu la concurul My Dress Up organizat de Miniprix și susținut de Blogatu și vă sfătuiesc și pe voi să vă jucați pe aplicație dacă aveți chef de o activitate relaxantă. Funcționează!
Voi comandați de pe net? Ce și de unde? 

Comments

Oana • October 11, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Oana S. October 11, 2011 - 09:37 Reply

  N-am comandat niciodată produse de pe net, dar mă cam tentează să comand niște cercei cum n-am văzut la noi în oraș. Și apropo de aplicații faine, este un site, looklet.com, pe care eu îl ador. Aș sta mult și bine plimbându-mă prin miile de pagini cu haine și accesorii.

 2. Oana October 11, 2011 - 11:21 Reply

  Oana, eu sunt abonata la Polirom si Miniprix :D. N-am avut probleme cu ei (care sa nu se rezolve cand i-am contactat) si mi-au ajuns intotdeauna coletele ok. Bine, i-am si ales special pentru preturile ok, fiindu-mi frica sa dau multi bani pe ceva ce nu pot proba inainte.

 3. Diana October 11, 2011 - 19:18 Reply

  Haine și încălțăminte nu comand cu siguranță.
  Astea trebuie să le probez, să văd cum cad exact pe mine, cum se aranjează, că nu doar mărimea contează. De încălțări nu mai zic. Deși urăsc să merg la cumpărături, tot asta e… trebuie să mă asigur.
  Dar cărți, accesorii și alte chestii mai merg luate de pe net…

 4. Oana October 12, 2011 - 05:59 Reply

  Chiar, si eu mi-am luat accesorii, uitasem de ele.

Leave a Reply