Oana Kovacs

Hotel-dorna-mamaia-trei-stele

Jurnal de mare – partea a doua

Scriu de pe telefon, asa ca sa nu aveti mari asteptari, insa nu vreau sa plec de aici si sa uit ce aveam de povestit, deci iau notite tip proces verbal. 🙂

Am fost azi la plaja de dimineata, pe o plaja publica, unde am stat la povesti si cu Diana (www.tarameainventata.net – nu stiu de ce nu merg linkurile de pe telefon) si cu baietelul ei superb! Nisip fin, scoici, soare, plaja maaaare (foarte faina), dar apa rece asa ca eu nu am intrat deloc in mare. Totusi a fost frumos, Vlad a dormit de numa’ in carucior si apoi a “facut plaja” – vorba vine, ca pe la 10 si ceva am taiat-o deja cu un copil plin de nisip in haine, par (parea rar parul lui, acum, plin ochi de nisip, parca era prea des :))) & urechi!

Nici vorba de citit, pe plaja nu am vreme, iar seara tinem intuneric in camera ca sa nu stricam bunul obicei al pruncului de a dormi toata noaptea.

Sper sa nu plec de aici cu obisnuitele mele +2 kg ca eu inca nu am scapat de cele din sarcina toate, iar sistemul all inclusive si grija la dieta nu au mai mers mana in mana de la prima cina incoace. Drept sa spun sunt o super pofticioasa si daca nici nu am parte de desert deja uit rostul vietii. :))

Ziceam ieri ca vreau sa va arat ceva de aici ce mi-a placut mult – la Dorna, hotelul unde suntem cazati, sustenabilitatea e incurajata, ceea ce m-a bucurat maxim!

Hotel-dorna-mamaia-trei-stele

Cred ca am mai zis aici de minim 5 ori – urasc risipa de mancare! Si nu, nu cred ca la all inclusive e musai sa iti pui ca porcul in farfurie pe motiv ca ai voie oricat. Asa ca m-au incantat posterele astea puse in restaurant.

Am si o poza cu cartea din care am citit in total 13 pagini (deloc, adica, parerea mea):

Ioana-parvulescu-inoocentii-roman-humanitas

Azi am avut timp si sa mergem sa vedem cazinoul. Pacat ca noi am crezut ca e cald ca in Timisoara si ne-am dus imbracati flu flu, ca dupa 3 poze am taiat-o ca inghetam. Dar ne vom intoarce, mai ales ca imi place maxim orasul – cu bulevarde mari, aerisite, trafic lejer (Constanta si Bucurestiul cred ca au in total mai putine semafoare ca Timisoara!).

Statiunea pare un pic abandonata inca, nefiind sezon, cu multe restaurante inchise si zarva putina, insa noua ne convine, iar pentru plimbari cu un bebelus e o perioada foarte buna.

Atasez pe final o poza cu mine si Batman la plaja. 🙂Oana-kovacs-blog-poza-bebe

Comments

Oana • June 3, 2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply