Oana Kovacs

Maci-autostrada-soarelui-masini-electrice

Jurnal de Mare Neagră – ziua 1

Daca tot am ajuns la marea noastra dupa o sumedenie de ani, am zis sa notez niste impresii legate de aceasta vacanta, pe care nu as fi facut-o fara un impuls de la Paradis (Vacante de Vis).

– parcurgerea unui drum de aprox. 800 de km cu bebe noaptea a fost cea mai buna idee. A dormit exact ca acasa – neintors – pana pe la 6 si ceva dimineata. L-am culcat la 9:30 seara, cand ne-am pus la drum.

– Waze rulz. O gramada de prieteni il laudau, nu am avut nevoie de el pana acum, dar s-a dovedit foarte util.

– daca tara noastra ar avea mai multe autostrazi ar fi de vis. Drumurile prin sate is groaznice. Unele is mai proaste decat cel care leaga Timisoara de satul in care locuim noi, si ala chiar nu e un drum wow.

–  Bucurestiul gol la 5-6 dimineata e minunat.

– Constanta e mare. Si curata. Prima impresie e una foarte buna.

– am fost socata de cei de la hotel. Aveam asteptari asa si asa, dar toata lumea e super amabila. In primul rand, la 8 dimineata am sunat sa vad daca ne putem caza mai repede (ora de cazare fiind ora 18 in mod normal – hotel Dorna – Mamaia). Mi-au zis ca au camera chiar si asa devreme si putem veni fara probleme. Toata lumea a salutat si a fost draguta – de la receptionere la doamnele care se ocupa de curatenie).

– daca oamenii de la cazare au fost exact asa cum ar trebui sa fie niste prestatori de servicii, cei de la un local unde am luat pranzul in apropiere de plaja au fost jalnici. Nu un salut, nu un zambet, nu raspunsuri la intrebari legate de mancare. Plus preparate oribile. Mai bine rabdam pana la cina de la hotel sau mancam paine goala. :))

– am constatat in prima zi, ducandu-ne ca niste parinti responsabili, cu bebe dupa ora 17 la plaja, ca la Timisoara e mult mai cald ca aici. La ora 18 am taiat-o ca era racoare.

– am citit fix o pagina! :)) Trebuie sa recunosc ca a fost mai captivant sa urmaresc reactiile copilului la noutatile din jur si nu m-am putut concentra la roman.

– am facut poze cu niste chestii faine care mi-au atras atentia pe drum si la hotel, dar unele-s pe telefonul lui Alex asa ca le postez in alta zi.

De la mine – mac de pe autostrada soarelui si statii de incarcare pentru masini electrice (sustainability rocks) la un mall din Constanta.

Maci-autostrada-soarelui-masini-electrice

Comments

Oana • June 2, 2017


Previous Post

Next Post

Leave a Reply