Oana Kovacs

2

Jucarii pentru copii

Sa-i invete la prostii.
Mi-am adus aminte de o chestie de care vroiam sa scriu de mai mult timp. Are sora prietenului meu o jucarie, primita cadou cu ani in urma am impresia ca e la ei in casa sincer forever care pe mine m-a socat. Si m-a facut sa ma intreb ce mama naibii o fost in capul celui care a creat asa ceva???
Nu am poza cu jucaria in cauza, dar am gasit una minuscula pe net care reprezinta acelasi lucru – un urs intr-o cusca putin mai mare ca el, cu o ghiulea la picior. Educativ, right??? 
 
De asemenea ma intreb ce a fost in capul celui care i-a cumparat ei asa ceva si care a fost mesajul pe care dorea sa il transmita prin intermediul senzationalului cadou? Vreau sa te tin in lanturi forever? Vreau sa te incui undeva si sa asculti numai de mine? Sunt un control freak si vreau sa fii victima mea? :)) 
No… nu-i un caz asa grav la noi, ca sora lui Alex e majora si vaccinata, dar ma intreb daca sunt si parinti dementi care le cumpara asemenea “jucarii” copiilor si is curioasa cam ce vor sa ii invete prin asta…
Oare or mai fi si alte jucarii din-astea lipsite de sens? In afara de traditionalele pusti si pistoale care nu mai impresioneaza pe nimeni, ca e clasice. 


Comments

Oana • May 6, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. ioanamiroiu May 6, 2011 - 19:49 Reply

    Tu n-ai auzit de păpuşile cu sex? Păpuşi-fetiţe cu păsă şi păpuşi-băieţei cu cuc? :))) Nu ştiu dacă sunt deja pe piaţă, dar de idee sigur s-a pus problema, că am auzit eu! Să vezi atunci educaţie sexuală de la 3 ani :>

  2. Oana May 6, 2011 - 19:57 Reply

    Hmmm, Ioana, nu stiu ce sa zic de alea, dar ursul inchis m-a socat de la prima vedere :D.

Leave a Reply