Oana Kovacs

12

Joia nu-i ca vinerea (part II: de ce am ajuns la altcineva)

Welcome într-o nouă săptămână frumoasă! 
Sper că v-am amuzat cu păţania de joi când v-am zis cum am ajuns de zâmbitoare ce eram în alt bloc decât al prietenei la care mergeam. Şi am promis că povestesc şi de ce am reuşit să o comit într-o manieră aşa gravă şi să nu uit, ZÂMBITOARE! 🙂
V-am zis că m-am relaxat cu Tomata, Casandra, Raluca, Nebuloasa, Cami, Dojo şi Cristina într-o manieră merveilleux pentru că am fost ca-ntre fete, bien sûr, la un salon nou – La Femme, unde tot ce ne înconjura avea o tentă français. Inclusiv muzica! Şi cum eu am piticul meu pe creier cu Franţa, Provence şi limba franceză (pe care 98% nu o înţeleg, dar o simt, évidemment) nu puteam rata ocazia, n’est ce pas? Aşa că  m-am prezentat la locaţia stabilită şi după câteva zeci de minute de relaxare prin mult vorbit, fiecare a ales ce dorea să testeze.
 
(împreună cu fetele priveam un pictorial cu make-up făcut de Antonela de la La femme- espace beauté) 

Eu am ales un tratament pentru ten, pentru că pielea mea era obosită şi fără chef şi un spălat + coafat pentru că singură nu-s capabilă să-mi fac părul şi mă enervez că nu iese ca din mâini de expertă. După ce ne-am hotărât, ne-am împrăştiat care încotro, eu am ajuns cu Bianca la tratamentul facial şi (acolo am început să o iau razna) m-am relaxat, am stat la poveşti, am ascultat sfaturi de îngrijire a tenului şi după 30 de minute am ieşit cu o piele hidratată şi luminoasă (şi cu zâmbetul tâmp care l-am ţinut apoi toată seara), pe modelul “Arăţi bine, te simţi bine!”, după cum a remarcat Dojo

My next stop a fost la spălat părul meu care era împletit într-o remarcabilă coadă, cu bretonul susţinut de o agrafă, freză cunoscută-n lume drept “n-am timp şi nici nu mă pricep”, a fost aşa plăcut că am crezut că o să adorm. Experta mi-a uscat apoi părul, frumos, şuviţă cu şuvită şi mi l-a încreţit la vârfuri şi mi-a aranjat şi bretonul (note to self: necesită răbdare operaţiunea). Acuma cred că aţi înţeles de ce am plecat cu un zâmbet larg pe faţă, fericită că mă simt bine, pielea mea arată bine şi părul la fel.

 (Părul meu era în lucru şi eu… zâmbeam!)

(La final)

(Şi grupul de bloggeriţe cochete la final, fără Tomata dezertoare şi Dojo care a acompaniat-o.)

Seara noastră de relaxare a fost oferită de La femme- espace beauté, care se află în Timişoara, pe str. Gheorge Lazăr, nr. 33 (puţin înainte de intersecţia Gh. Lazăr cu Cetăţii, pe strânga). Vă recomand să mergeţi, după cum ştiţi deja, eu am fost aşa încâtată că n-am mai remarcat nimic din jurul meu. 🙂Voi ce faceţi ca să vă relaxaţi? Pentru ce mergeţi la salon? Şi cu cine petreceţi ore din-astea minunate?
fotoComments

Oana • November 7, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Nice November 7, 2011 - 09:18 Reply

  Super distractie, felicitari. 😀
  Eu merg exclusiv pentru tuns, coafat si uneori vopsit. Singura. 😛

 2. Oana November 7, 2011 - 14:46 Reply

  Nice, merci! 🙂 Culmea e ca de obicei si eu ajung singura la tuns ca imi gasesc niste ore cand nimeni n-are timp sa vina cu mine. De vopsit m=am vopsit si eu cativa ani, acuma il las sa creasca in culoarea lui naturala.

 3. paispe net November 7, 2011 - 15:32 Reply

  Salon de care ?! In cazul femeilor sunt nspe posibilitati

  pentru barbati(infideli eventual) exista doar salonul eroic 😕

 4. Oana November 7, 2011 - 16:42 Reply

  Paispe, la masaj pot merge si barbatii si la tratamente faciale. I've seen some :).

 5. INTJ November 7, 2011 - 19:57 Reply

  trebuia sa pui si tu poze before si after … desi, inclusiv judecand dupa zambetul afisat, as opina ca nici nu prea mai conteaza … deoarece mai valoros e restul. 🙂

 6. Oana November 7, 2011 - 20:25 Reply

  INTJ, dar in prima poze sunt si eu… before :). Cea cu ochelari.

 7. INTJ November 7, 2011 - 20:47 Reply

  wow!

 8. alicee November 7, 2011 - 21:29 Reply

  Ce bine iti sta parul :)! chiar imi place!!!
  Eu ma duc la salon pt vopsit/suvitat! si imi place singura! cu un teans de reviste de obicei :)))

 9. paispe net November 7, 2011 - 23:33 Reply

  @Oana cunosc barbati(mai din topor ce-i drept) pentru care ideea mersului la un salon e o jignire, asortatul hainelor, pentru unii chiar deodorantul daca tot nu dau nume :))

 10. Oana November 8, 2011 - 08:05 Reply

  INTJ, sper ca e de bine :)).
  Alice, merci! :*
  Paispe, toate ca toate, dar cu aia certati cu deodorantul, apa si sapunul am probleme mari.

 11. hapi2233 November 8, 2011 - 17:51 Reply

  Bravo, v-ati rasfatat pe cinste 🙂
  Merg la salon cel putin de doua ori pe luna pentru podoaba capilara :D, 2 ori pt mani, pedi. Am o singura stilista si un singur stilist pe care ma pot baza – sunt in Cluj si nu i-as schimba .
  Aici in Germania….ma "revolv" singura 😀 Am avut experiente neplacute

 12. Oana November 8, 2011 - 23:49 Reply

  Hapi, ce fain ca mergi de doua ori pe luna, bravo! Eu recunosc ca nu ma tin asa bine de treaba :).

Leave a Reply