Oana Kovacs

15

Întrebările care ne dau de gol

Întrebările pe care le punem spun multe despre ce fel de oameni suntem. Dacă nu mă credeți, citiți povestea adevărată de mai jos. V-aș da și nume, dar e mai amuzant fără. Deocamdată. 🙂

intrebarile-ne-dau-de-gol

Zilele trecute povesteam cu niște prietene întâmplări de la vechi joburi. Și dintr-una în alta, povestind de șefi de rahat, mi-am amintit o chestie amuzantă de la unul din joburile mele anterioare, de care v-am tot povestit: ăla unde făceam ore suplimentare și eram și femeie de servici și om bun la toate și altele. Ăla plin de frustrări la firma la care unele din cititoarele mele au fost la interviu :-)).

Acum îmi amintesc cu amuzament faza, dar atunci, în momentul în care s-a întâmplat, am fost plină de nervi și aș fi bătut pe cineva cu mare plăcere (imediat o să înțelegeți de ce). Se făcea că eram într-un birou destul de mic și înghesuit trei persoane. Spațiul era optimizat cât se putea de bine și loc era doar cât să ne putem face treaba fiecare, cu mare grijă. Rețineți marea grijă. 🙂

Problema era că ritmul de lucru era drăcesc și toate se făceau pe fast-forward, pentru a ne putea îndeplini toate îndatoririle în deadline și cât se putea de bine. Și într-una din zile, căutând repede pe niște rafturi actele de care aveam nevoie nu am mai acordat maximă atenție cablurilor care atârnau de pe biroul colegei. Patul de cablu (chestia aia albă care acoperă cablurile ca să nu pățim ce-am pățit eu :D) era doar un vis frumos, așa că eu, ca o grațioasă ce sunt, m-am trezit cu picioarele fix printre ele. Găsind ce doream, am vrut să plec la biroul meu, dar la primul pas am auzit o bufnitură deodată cu care s-a lăsat brusc întunericul în firmă și după care m-am trezit pe jos în secunda următoare.

Pe jos, întinsă ca o splendidă creatură eșuată eram eu, evident; alături de mine – monitorul colegei. La ușă, toți colegii buluc (că deh, li s-a stins brusc TOT) să vadă dacă mai trăiesc și dacă nu mi-am frânt gâtul sau altceva. Și în spatele lor, dându-și coate să vadă cine-a scos, domle, firma din priză și-a băgat-o într-un spațiu al tenebrelor, cine oare? Șefu’!

Cu memorabila replică: ”A pățit ceva monitorul?!?”

Comments

Oana • February 18, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Sonia February 18, 2013 - 12:45 Reply

  Cel mai tare mă enervează când pe mess, cineva, după ce mă salută, începe cu “auzi?”. Ştiu că urmează “Poţi să mă ajuţi cu ceva?”. Cel mai adesea persoana în cauză nu a mai vorbit cu mine de ceva timp.

  • Oana February 18, 2013 - 12:54 Reply

   Am și eu din-ăștia. Mă sună și mă abordează numai și numai la nevoie. Dar învăț să să autoeduc pentru a-i ignora.

 2. joe February 18, 2013 - 12:59 Reply

  =)) Vai, monitorul! Imi povestea si mie prietena azi o patanie de genul la munca. Desigur, incepuse si sa planga de draci de cate cedau una dupa cealalta.

  • Oana February 18, 2013 - 13:00 Reply

   Daca e proprietara o inteleg. Si asta de care zic eu era patronul, dar nu era ca si cum nu l-as fi platit de patea ceva.

 3. O Oană February 18, 2013 - 13:20 Reply

  Vaaaaai, nu creeed :))))))

  • Oana February 18, 2013 - 13:45 Reply

   Ce pierd cei care refuza asa joburi, nu? :))

 4. Roxana February 18, 2013 - 13:35 Reply

  :)) Și eu chiar cred că întrebările pe care le punem reflectă de fapt cine suntem.

  • Oana February 18, 2013 - 13:45 Reply

   In anumite situatii, cam da :D.

 5. Savoir Faire February 18, 2013 - 16:04 Reply

  Una seaca: Ce tip de monitor era ? 😆
  Lasand gluma, nu as vrea sa am un “boss” de genul asta pentru ca la urma urmei ar putea sa sfarseasca pe batul pentru frigarui.

  • Oana February 18, 2013 - 16:05 Reply

   Flat screen :D.

 6. Andra February 18, 2013 - 21:46 Reply

  :))) Oana, omu era practic. fete mai gasea el, da monitoru costa bani :)))

  • Oana February 18, 2013 - 21:51 Reply

   Multi :)).

 7. Codrin February 19, 2013 - 22:44 Reply

  Ah! Ce-mi place sa citesc posturi din astea! Ma binedispun asa inainte de culcare! 🙂

  • Oana February 19, 2013 - 22:54 Reply

   Vai, Codrin, eu cred că ție ți-e un pic așa ciudă că n-ai fost de față să vezi faza live. :))))

 8. lucia October 24, 2014 - 15:05 Reply

  Ce oameni…Doamne fereste de astfel de specimene!

Leave a Reply