Oana Kovacs

4

Vă interesează politica?

Pe mine nu prea, în schimb am o prietenă care s-ar putea uita non-stop la show-uri politice.

politica-einsteinsursă foto

O să ziceți unii că vai, nu mă interesează ce se-ntâmplă-n țara mea, dar, din punctul meu de vedere, am deja suficiente chestii care să mă streseze, deci nu simt nevoie să aud ce tâmpenii fac ”mai marii” țării noastre ca să mă enervez și mai tare.

Dar am și eu un viciu, ca să-i zic așa: blogul lui Moise Guran. Pentru cei care acum ați ieșit de sub o piatră așezată mai bine decât a mea, Moise Guran e jurnalist pe teme economice și analist financiar. Așa că de la el mai aflu eu ce se întâmplă în jurul meu, chestiile alea boring, știți voi, economie and stuff.

Îmi place că de fiecare dată când postează ceva, explică destul de clar și pentru profanii ca mine.

Simpatic mi-e și Petreanu, pe care am început să-l urmăresc online după ce l-am tot auzit dimineața pe Europa FM, post pe care îl deschid pe drum spre job special ca să-l aud pe… Moise Guran (citește postarea sa de pe blog).

Și deși nu urmăresc îndeaproape mediul politic și economic românesc, mă gândesc să adaug ambele bloguri în blogroll ca să mă asigur (teoretic) că nu-mi scapă nimic. Iar dacă sunteți curioși de ce-s așa hooked, vă recomand postarea lui Moise Guran – Clubul celor care muncesc în România – episodul 7 și penultimul articol al lui Vlad Petreanu despre grațierea lui Gică Popescu.

Comments

Oana • March 11, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. O Oană March 11, 2014 - 08:59 Reply

  Nu prea urmăresc știrile și situația politică actuală, dar parcă ar trebui să cobor înapoi pe planeta noastră și să mă documentez puțin 😀

  • Oana March 11, 2014 - 09:37 Reply

   Nici știrile nu le urmăresc. Dar mă informează alții. Și dacă nu vreau. :))

 2. Miss I. March 11, 2014 - 15:58 Reply

  Sincer, pe mine cel mai tare mă deprimă la politica românească faptul că nu e plină doar de corupți, ci și de niște incompetenți care-s absolut pe dinafară cu economia. Majoritatea. Îi vezi că efectiv au momente când fabulează și, mai rău, sunt convinși de aberațiile pe care le scot pe gură. Probabil știi interviul în care Moise Guran l-a cam demontat pe prea stimabilul premier. A fost de vis interviul ăla, îmi venea să arunc cu laptopul până la Victoriei.

  Eu da, din păcate citesc destule articole despre economie, ceea ce implică și multă politică, deși mă enervez de o sută de ori pe zi din cauza asta :))

  Apropo de asta, un articol pe care l-am citit azi, râsu-plânsu’ așa http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/manelism-politic .

  O zi faină!

  • Oana March 11, 2014 - 16:50 Reply

   Daaaaa, știu interviul ăla. Păcat că nu am reușit nici până azi să-l văd pe tot. Am să citesc articolul de la tine de acasă, că la job l-am mai deschis o dată și nu am apucat să trec de titlu. 🙂

Leave a Reply