Oana Kovacs

3

Ingrediente pentru o zi frumoasă

Aceasta este o postare pentru care am fost mituită cu prăjituri și cu câteva ore de hlizeală continuă. Prăjiturile au venit de la o doamnă talentată, iar de orele de hlizeală continuă se leagă o carte de la editura mea de suflet, carte a cărei poveste are legătură cu o prietenă spre care nu dau link, dar vă las să ghiciți cine e.

Deci, pentru o zi frumoasă, micul dejun ar putea să fie format exclusiv din prăjiturele. Eu oricum n-aveam altceva, așa că am devorat mai multe fursecuri cu mentă și cu portocale decât era cazul. Teoretic, aveam și fursecuri imperiale, dar undeva și cândva între grija mea de a-i lăsa lui Alex și micul dejun de ieri au dispărut. El zice că nu le-a văzut, dar că sigur au fost bune. Eu îl cred pe cuvânt.

Cumva, nu zic cum, am scăpat de job, așa că ziua mi-am petrecut-o citind și mâncând în continuare, după cum m-am plâns și pe Twitter. După ce am terminat cea de-a 29-a carte pe 2012, am considerat că trebuie să mă relaxez. Stresul era prea mare și tensiunea, provocată de grija acumulării kilogramelor în plus și  surmenaj, a învins.

Am plecat în oraș, unde i-am explicat prietenei mele înspre care nu dau link, că ideile ei legate de Africa (:D) și relații-s cam tot alea ale fetei din ”Lovebook”, legate de Franța și relații. Și apropo de prietene și relații, am realizat că some things will never change și că e minunat să vezi că după 10 ani anumiți oameni sunt chiar mai faini decât la început. Și că dacă în ei s-au produs schimbări de-a lungul anilor, ele pot fi încadrate la schimbări pozitive.

Și că poți să te bucuri la maxim de toate bucuriile lor. Nu m-a lovit brusc pozitivismul extrem, nici nu erau droguri în prăjituri (sau?), pur și simplu mi-am dat seama de asta și m-am bucurat. Și ca să-mpărtășesc bucuria mea am pus din pozele mele, 100% personale, chestie pe care de obicei nu o fac (chiar așa).

Și un mic ghid pentru connoisseuri: Oxy, selectează un pic de aici în jos…

NOUĂȘPE!!!

Comments

Oana • June 28, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Nono « Ioan Usca
 2. Roscata July 1, 2012 - 01:04 Reply

  Ah, fursecuri :P! Tot zic ca imi fac timp sa imi fac si eu cateva :D, dar nu mai apuc.
  Asa mult imi place cum ai iesit in pozele astea ;).

  • Oana July 1, 2012 - 13:20 Reply

   Multumesc :).

Leave a Reply