Oana Kovacs

Ineptiile mele vs. ineptiile altora

Nu aveam in plan sa ma pun sa scriu pe blog la ora asta dar tocmai s-a intamplat o chestie care m-a calcat pe nervi.

Intru sa imi verific mailul ca tot omul si vad un mail de la o domnisoara cu acelasi prenume ca mine – sa ii zicem Oana Popescu prin care ma anunta ca imi ofera o foarte mare oportunitate de la lucra la grupul SALVE ca agent de asigurari in reforma locuintelor dupa ce eu am aplicat pe myjob.

Ok, problema mea nu e modul de abordare, ci:

1. Nu am aplicat pe myjob de luni bune, deci incepem din start cu o minciunica.

2. Nu aplic la nimic ce tine de asigurari pentru ca stiu cu ce se mananca si nu am nici cel mai mic interes si ma streseaza la maxim insistenta tipica – deci o minciunica mare deja.

3. Ceea ce m-a facut sa ies din culcusul meu comod – la “to:” erau bagate cateva zeci de adrese de mail!!!!! Deci respectiva domnisoara imi ia adresa de mail, teoretic de la aplicarea mea la un job pe un site de profil unde nu are toata lumea acces la datele mele si la cautarile mele de job absolut PERSONALE si CONFIDENTIALE, imi trimite un mail unde imi specifica ca oportunitatea pe care mi-o ofera e grozava, adauga inca cateva zeci de adrese de mail si da SEND. Probabil ca la firma la care lucreaza ea are mailuri personalizate fara optiunea BLIND COPY altfel nu imi explic ditamai gafa. 

Pentru ca am fost draguta i-am explicat cum se procedeaza cum vrei sa dai un mail la toata lumea fara sa afle unii de altii. Pentru ca daca nu eram draguta fie dadeam mailul la toata lumea care a primit acelasi mail (cred ca i-ar zice “umilire online”), fie as fi fost ironica cu ea si as fi sfatuit-o ca data viitoare sa adauge si adresa sefului meu in mail cu avertizarea ca angajata lui isi cauta job si sa il anunte ca e nerabdatoare sa imi ofere asa un job minunat!

Si o chestie chiar funny – printre adresele de mail am si recunoscut unele :)).

Comments

Oana • September 25, 2010


Previous Post

Next Post

Leave a Reply