Oana Kovacs

5

Începe TESZT

Vreți sau nu, aflați (și) de la mine că în 24 mai începe TESZT. Adică Festivalul Euroregional de Teatru. V-aș zice în maghiară, ca să vă lămuriți de la ce vine TESZT, dar nu cedez ispitei copy-paste-ului și nici memoria nu mă duce să rețin ce-i de scris. Ideea-i că ne vom bucura (da, m-a lovit și pe mine dragostea de teatru, mai bine mai târziu decât niciodată), noi, timișorenii, de 7 zile de teatru.

Eu mă voi bucura de vreo 4 piese, că atâtea am putut strecura în programul meu după ce l-am studiat îndelung pe cel al festivalului. Dar cum îs băgătoare de seamă și iubesc să-mi dau cu părerea, vă fac un top 3 (că atâtea piese din festival se suprapun cu ce am văzut eu până acum) al pieselor de neratat. Să nu vă prind că nu mergeți din motive financiare, pe cuvânt că acum chiar îs super oferte!

So:

Locul 3 – Gardenia – piesă doar cu femei, povestea unei familii de-a lungul câtorva generații. N-are niciun minus pentru care am pus-o pe locul 3, au celelalte piese plusuri.

Locul 2 – Vremuri de pace – trebuie văzută piesa mai ales pentru actorul principal. Joacă extraordinar, din punctul meu de vedere.

Locul 1 – Operă Țărănească – dragoste, pasiune, muzică, și mai multă muzică, decoruri, costume, Django unchained și iar muzică. Să vă zic pentru a mia oară că eu am fost o dată și mai merg încă o dată și cu ai mei? 🙂

Vă las mai jos programul. La ce piese ne vedem? (Ca să vă zic și de prețurile de la TESZT: un abonament TESZT 60 costă 60 de lei și include 6 spectacole. 6! Pentru o sumă pe care mulți o dau pentru un bilet la un film 3D, nachos și Cola la cinema. Gândiți-vă la asta.)

program-teszt-2013-timisoara

Comments

Oana • May 10, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Andra May 12, 2013 - 13:19 Reply

    vizionare placuta!

  2. O, ce zile frumoase! | Oana Kovacs
  3. Sala de așteptare (TESZT) | Oana Kovacs
  4. Sufleu de bivol (TESZT 2013) | Oana Kovacs

Leave a Reply