Oana Kovacs

Inapoi la tenisi!!! :)

post inspirat dintr-o povestire de Vero (aka fata cu pozele alea faine pe deviant din blogroll)

Se parea ca atitudinea mea pozitiva si orientata catre… mine, mi-a adus inca de la inceputul anului cateva schimbari pozitive, dupa ce au trecut de filtrul celor negative si de cel al racelii, bineinteles :).

Si uite asa, cu multa dorinta de a da idei si a-mi pune mintea la contributie (oricum alea bune vin in cele mai nepotrivite momente – in clipa dinainte de a adormi, stand la o coada fara nimic pe care sa poti nota ceva, in vana etc) am facut pasul cel mare si am trecut inapoi la tenisi. Asta dupa ce am concluzionat ca office-ul e mai fain pe altii. Eu sunt cu capul in nori, pandesc noutati si vanez sclipirile de moment. Dau rutina pe dinamism, daca nu vrea nimeni sa mi-o schimbe, o declar nula.

Poate am eu o problema cu hainele, dar ma simt mult mai bine cu un tricou, blugi si tenisi, decat camasa, pantaloni la dunga si pantofi cu toc – cand sunt in situatia asta sunt incomoda non stop si se vede pe mine ca nu ma pot relaxa nicicum. Am nevoie de libertate (de gandire si de miscare) ca sa pot sa fiu 100% eu si sa ma desfasor la capacitate maxima, daca nu mi se ofera… incep sa functionez doar de dragul de a fi undeva ca prezenta, cu gandul departe :). 

Deci, pentru mine, tot mai bine e in tenisi :).

Comments

Oana • January 22, 2011


Previous Post

Next Post

Leave a Reply