Oana Kovacs

10

Înainte să vă pierdeți timpul pe aici…

… ar fi bine să știți câteva lucruri.

1. Dacă mă înjurați sau mă faceți în diverse feluri, o să vă consider din start tâmpiți și ajungeți în spam.

2. Dacă nu citiți tot ce-am scris și mă înjurați și mă faceți în diverse feluri, o să vă consider tot tâmpiți și ajungeți tot în spam.

3. Dacă eu scriu un articol pe un ton ironic și voi mă înjurați și mă faceți în diverse feluri, o să ajungeți în spam & o să mă și întreb ce naiba de IQ aveți de sunteți așa îngrămădiți.

4. Dacă nu înțelegeți că definițiile unor cuvinte sunt date de DEX și nu de mine, că nu-s vreo autoritate supremă a limbii române, și voi mă înjurați și mă faceți în diverse feluri, o să vă consider săraci la mansardă și o să vă bag în spam.

5. Dacă voi îmi spuneți pe un ton superior că ați venit pe blogul MEU să mă educați și mă jigniți, o să ajungeți în spam.

Simțeam nevoia să clarific, după ce ieri, un mâncător de plante n-a înțeles nimic din postarea asta și s-a decis să mă educe, să-mi spună că-s o inconștientă, să-ncerce să mă scape de frustrări și de altele. Bietul de el a pierdut minim 5 minute din viață și probabil și 95% din energia lui pe-o zi să-mi scrie de bine câteva sute de cuvinte care au sfârșit tragic. În spam. :))

reguli-buna-purtare-blog

Comments

Oana • July 16, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Mărgeluţa July 16, 2015 - 09:28 Reply

  Eu nu-i inteleg pe oamenii astia! De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru a imprastia in stanga si-n dreapta venin? Nu e deloc productiv, nu ajuta cu absolut nimic!

  • dam167 July 16, 2015 - 10:57 Reply

   Venin? Că te mai contestă unul sau altul, ce-i drept, nu tot timpul cu exprimări decente, înseamnă venin? Vrei să treci prin viață ca o panseluță?
   A, stai că încep și eu să mă deștept, eu zic chestiile astea Mărgeluței. Greșeala mea.

   • Mărgeluţa July 16, 2015 - 11:47 Reply

    Una e sa contesti si alta e sa improsti cu venin.

  • Oana July 16, 2015 - 11:14 Reply

   Daca-i venin argumentat, poa’ sa il imprastie, mai invat si eu ceva. Cu siguranta experta in veganism nu-s. Dar daca ma face troaca de porci cineva pe blogul meu… aterizeaza rapid in spam.

 2. dam167 July 16, 2015 - 10:49 Reply

  Vreau să fac și eu niște precizări legate de astea două articole, dacă tot se leagă. Nu vreau nici să dezbat alea 5 puncte (că nu văd ce ar fi de adăugat la 4 dintre ele) și nici să vorbesc despre pate – unde e e cu accent de-ăla, deci a se citi corespunzător – în mod special, așa că o să folosesc liniuțe.

  – dacă tot ai scris un articol, era drăguț să ne arăți comentariul educator; sper că nu e Cathy aia, că atunci nu ține;
  – sunt foarte curios să văd ce ai de zis despre berea fără alcool. Eu sunt adept al berii încă de la vârsta relativ fragedă de 2 ani, și nu prea recunosc berea fără alcool ca fiind bere. Cu toate astea, în cultura modernă văd un loc pentru berea fără alcool în cultura modernă. Sunt aproape convins că nu voi fi de acord cu tine, dar sunt curios ce părere ai tu;
  – nu-mi place când văd că DEX-ul e folosit pe post de umbrelă. De atâtea ori mi s-a spus că limba se schimbă și trebuie să ne adaptăm la tendințe. Degeaba zice DEX-ul ce e ăla antreprenor și degeaba e folosit în comunicări oficiale (ca exemplu, instituțiile statului se adresează astfel persoanelor juridice care au acest statut prin contract), când vine blogărul nu-știu-care că el e antreprenor. Ori respectăm ce zice DEX-ul, normal, cât se poate, ori ne băgăm picioarele și salvăm bani și ne facem toți antreprenori.
  – legat de parmezan, poate nu există, dar nu m-ar mira să apară parmezano-clujeano. Condițiile de acolo sunt prielnice pentru născarea unor asemenea concepte.

  • Oana July 16, 2015 - 11:12 Reply

   Acuma ma certau si Andreea si Anca ca l-am bagat in spam si-am sters. :))
   Nu, nu e Cathy, nici vorba.
   Era ceva cu “esti o proasta, inconstienta, am venit io sa te educ, esti o inculta” etc. Recunosc ca mi-au iesit flacari pe urechi cand am citit, pentru ca si eu am pareri proaste despre unii, dar nu-i fac troaca de porci pe blogurile lor, sau o fac argumentat. :)) Doar ca aseara ma mancau degetele sa ii scriu un mail si sa ii raspund pe acelasi ton, dar nu ar fi ajutat la nimic. Erau doar nervi de moment. Oricum sterg toate comentariile jignitoare. Pe principiul “Daca ma faci proasta, fa-o argumentat”.
   De berea fara alcool sincer nu mi-am pus problema, ca nu beau aproape deloc si nu prea m-a interesat, dar mergand pe acelasi fir ma gandesc ca era dragut sa-i gaseasca alta denumire, berea fiind totusi un produs alcoolic.
   Si-am folosit si eu DEX-ul pe post de umbrela fix in stilul in care cascavalul vegetal foloseste denumirea de cascaval pe post de umbrela. Sa vanda un produs care nu e cascaval, e nuca cu nu stiu ce chestii (asta am primit eu candva de la Biofresh pe post de cascaval vegetal peste paste – prima si ultima mea aventura cu Biofresh).

   • dam167 July 16, 2015 - 11:40 Reply

    Am înțeles că l-ai șters de acolo, da’ un printscreen ceva cu el mergea.

    Berea a fost o băutură.. de zi să spunem, adică o băutură răcoritoare pe care o beai când îți era sete, nu neapărat o băutură încadrată la ”băuturi alcoolice”. În evul mediu sau în antichitate nu era ca și cum în mijlocul zilei nu puteai bea bere, că te oprea garda regală și îți suspenda dreptul de a mâna calul, deci nu era neapărat nevoie de 2 categorii mari și late de băuturi. Știu în schimb că într-o perioadă nu știu care țar a interzis cafeaua în Rusia, pe motiv că lumea ar trebui să bea bere, nu cafea. Așa că am considerat că așa s-a nimerit berea, cu niște alcool în ea.

    • Oana July 16, 2015 - 12:00 Reply

     Ai dreptate, era bine sa fac un printscreen si sa il ascund pana imi treceau nervii.
     Nu stiam povestea berii, am invatat si eu ceva azi.

     • dam167 July 16, 2015 - 12:15

      Tu ai grijă, că pe asta am dedus-o eu (în afară de partea cu țarul care sigur e adevărată) așa, din povești. Poate o susții pe undeva și se ia alt purist de tine 🙂

 3. zgomotoasa July 16, 2015 - 10:59 Reply

  Esti totala si ai dreptate :))

Leave a Reply