Oana Kovacs

11

În fiecare zi fac duș cu apă rece

Dacă vă întrebați ce-i cu titlul ăsta tâmpit, aș putea să vă dau câteva numere de telefon. Ale vecinilor mei, care de o vreme bănuiesc eu că nu se mai spală și nu-și spală nici pruncii, nici hainele, nici nimic. Zic asta pentru că stau la etajul 3 și în mijlocul verii eu las apa să curgă jumate de oră dacă am pretenția să fie călduță.
Cred că vecinii mei au văzut reclama la antiperspirantele alea care te ”susțin” 48 de ore, altfel nu îmi explic. Și dacă tot am ajuns la cele 48 de ore, crede cineva asta??? Adică te dai cu antiperspirantul X și două (!!!) zile nu transpiri? Really? Ok, marketing, marketing, dar să nu sărim calu’. Cine mai crede în 2011 pe o căldură de 40 de grade că-și pufăie o ”doză” sub braț și două zile e proaspăt ca o margaretă? Not me, definitely.
Mă întreb cine a venit cu ideea genială să promoveze ideea asta de 48 de ore fără transpirație și cine îi suficient de genial încât să creadă :)).
Am eu o problemă sau chiar e stupidă ideea cu cele 48 de ore? Ce alte reclame vădit stupide și incredibile mai știți?

Comments

Oana • August 3, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. a-z August 4, 2011 - 04:22 Reply

  daca e vorba de analizat mecanismul de formare a mesajului din discursul publicitar menit cum bine stim a capta atentia in scopul vadit al promovarii comerciale, atunci trebuie spus ca in genere acest discurs e unul care in a few words starneste! asta e reactia pe care se mizeaza si o prima cerinta a celor care fac publicitate. sunt destule "reclame tampite" cu texte la fel.

 2. Bodo August 4, 2011 - 06:11 Reply

  Bergenbier – prietenii stiu de ce. Evident, stiu de ce beau alta marca de bere.
  Sau Gilette – perfect barbatesc, mai putin gama Gilette Venus, care e pentru femei.
  Sau datornicul cu casa poprita si vanduta de banca, ce sta pe malul Begai gata sa se arunce – probabil ca are in minte doua sloganuri de banci: "Tot mai simplu!", sau "Reusim impreuna!"

 3. Oana S. August 4, 2011 - 06:26 Reply

  Poate am luat-o eu razna, dar mă enervează la culme reclamele de la absorbante, Always mai exact! Totul e colorat şi vesel şi luminos şi veselie şi cântecele ("zone de protecţie ŞIC"?????)şi dans şi zâmbete tâmpe…. BLEAH!
  Serios, se potriveşte mai bine atmosfera reclamelor pentru jucării, n-am 5 ani şi nici nu mă duc la ceva casă de modă de-mi descriu alea toate materialele şi zonele şi cusăturile absorbantului. Groazniiiic!

 4. Oana August 4, 2011 - 10:19 Reply

  A-z, asta mi se pare ca sare calul :)).
  Bodo, ai dreptate cu sloganurile de banci pe timp de criza :)).
  Oana, alea la tampoane parca-s cu femei lobotomizate.

 5. hapi2233 August 4, 2011 - 12:02 Reply

  Chestia aia cu inghetatele norocoase Nestle, ma dispera.

 6. paispe net August 4, 2011 - 12:29 Reply

  Nu stiu de vecini, mie unu imi place maxim cand aud ca barbatu'i barbat … si in principiu sa faca dus mai rar sa nu i se ia pielea.

  Si eu fac dus cu apa rece, din robinetul de apa rece ca pe ala de apa calda curge doar teava caz in care cade rugina din ea. Termoelectrica ruleaza …

 7. Oana August 4, 2011 - 16:33 Reply

  Hapi, acuma am vazut-o prima data, nu-mi place! :))
  Paispe, sa nu i se ia pielea, dar nici sa nu puta :)).

 8. Neffy August 4, 2011 - 17:18 Reply

  Pe mine ma dispera toate reclamele la rimeluri. Ma enerveaza cumplit faptul ca mint asa pe fata, cand arata niste fotomodele cu niste paduri de gene false care se vad de la o posta ca sunt false si spun ca rimelul respectiv le va indesa, ingrosa, le va face mai lungi mai late mai ondulate.
  Pe locul doi sunt reclamele la creme de fata si produse de machiat, prezentate de diverse actrite de la Hollywood. Eu chiar cred ca Drew Barrymore se da cu ruj de la Covergirl sau ca Andie MacDowell foloseste Olay Anti aging cream. Pe bune… :)))

 9. Oana August 4, 2011 - 17:48 Reply

  Neffy, despre alea pregatesc un material mai pe larg :D.

 10. Pato Basil August 8, 2011 - 19:02 Reply

  eu stau la 2 deci maxim un lighean de apa consum pana vine apa calda 😀

 11. Oana August 8, 2011 - 20:04 Reply

  Pato, la mine la 3, deci nu mare distanta de 2, vine greeeeeeeeeeeeeu.

Leave a Reply